fbpx

We zijn nog steeds bezig om de verzameling video’s die we op CES hebben gemaakt, online te zetten. Ook deze keer zitten er dingen bij die op je ‘hebbe’ spier werken. Ik noem de drones van Mota, zoals de Lily. Maar ook de  vijf USB poorten via de  sigarettenaansteker in de auto (voor het hele gezin opladen) is  heel duidelijk een hebbe-ding. En dan heb ik het nog niet gehad over de vette beats van House of Marley.

Mota Lily Drones

Drones zijn er in alle soorten en maten, zeker bij Mota. Van  de JetJat  ( vanaf $ 39,95) tot de commerciële drones van meerdere honderdduizenden dollars. De Lily zit daar tussen in, maar meer naar de JetJat dan naar de commerciële kant. Voor een prijs van tussen de $600 – $1000 kan je een drone kopen met 4K video en 13MP foto’s.

Maar het is ook leuk om de  Lily te zien vliegen.

RapidX 5 USB poorten

Van een heel andere orde is de X5 USB lader voor in de auto. Anders in de zin dat deze oplader ongeveer $25 dollar kost maar wel 5 USB poorten levert voor in de auto. Iedereen kan dus apparaten opladen. Wat in de video wordt getoond in de nieuwe versie die binnenkort leverbaar is.

House  of Marley

Als laatste de koptelefoons van House of Marley. Dit bedrijf gebruikt in haar producten natuurlijke materialen zoals hout en kurk. Daarnaast zit er  natuurlijk ook nog een goed geluid in,  want daar koop je toch de koptelefoon voor.