Canon onthult nieuwe reeks producten op #CES2015 1

Canon onthult nieuwe reeks producten op #CES2015

Canon onthult op de Consumer Electronics Show in Las Vegas ook een nieuwe reeks producten voor komend jaar. Allemaal beschikbaar in januari of februari, behalve de Connect Station CS100, die is pas vanaf juni te verkrijgen en dat is dan ook meteen het leukste apparaatje (wat mij betreft) dat Canon introduceert. 

Connect Station CS100

Connect Station CS100 is een centrale hub om thuis tot 1 TB aan beeldmateriaal op te slaan, zodat bijhouden op welke geheugenkaart of opslagapparaat je foto’s en video’s zijn opgeslagen, tot het verleden behoort. Met één druk op de knop zijn al je foto’s en video’s eenvoudig te importeren vanaf Canon-camera’s en -camcorders met NFC-connectiviteit.

connect station

Je favoriete content kan ook vanaf een groot aantal andere apparaten naar Connect Station CS100 worden gekopieerd. Gebeurtenissen die met andere camera’s zijn vastgelegd, kunnen via een USB-kabel of rechtstreeks vanaf een geheugenkaart worden geïmporteerd. Spontane, met smartphones of tablets vastgelegde momenten zijn via Wi-Fi met een webbrowser te kopiëren.

Connect Station CS100 kan via HDMI worden aangesloten op grote televisieschermen. Via een webbrowser kun je je albums ook wireless bekijken op je smartphone, tablet of computer. Connect Station CS100 maakt het ook gemakkelijk om je fotobibliotheken te ordenen via je TV – met de speciale infrarood afstandsbediening kun je de content op datum bekijken of zelf thema-albums aanmaken.

De Connect Station CS100 is verkrijgbaar vanaf juni 2015, adviesprijs nog onbekend.

LEGRIA HF R-serie

Canon introduceert tevens drie nieuwe camcorders in de LEGRIA HF R-serie – de LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 en LEGRIA HF R606. De nieuwe camcorders zijn ideaal om speciale familiemomenten met een indrukwekkende Full HD-kwaliteit vast te leggen en te delen. De camcorders zijn eenvoudig in gebruik, zodat iedereen creatieve video’s kan maken waar keer op keer van wordt genoten.

LEGRIA HF R66
LEGRIA HF R66
LEGRIA HF R606
LEGRIA HF R606

 

 

 

 

 

 

 

Door Canon’s Full HD-videosysteem te combineren met een hoogwaardige DIGIC DV4-processor garanderen de nieuwe camcorders dat je je favoriete momenten – van vakanties tot feestjes of schoolevenementen – haarscherp en vol details kunt vastleggen. Dankzij een lens met 32x optische zoom en 57x Advanced zoom, geven de modellen je de vrijheid om uiteenlopende scènes en onderwerpen vast te leggen – zowel dichtbij als van veraf.

LEGRIA HF R68 – beschikbaar vanaf februari en verkoopadviesprijs € 369,-
LEGRIA HF R66 – beschikbaar vanaf februari en verkoopadviesprijs € 349,-
LEGRIA HF R606 – beschikbaar vanaf februari en verkoopadviesprijs € 299,-

Nieuwe PowerShot- en IXUS-camera’s

Canon introduceert vandaag zeven (!!) nieuwe modellen in zijn PowerShot- en IXUS-assortiment.

PowerShot N2 PowerShot SX530 HS PowerShot SX610 HS PowerShot SX710 HS

PowerShot N2 – beschikbaar vanaf februari en verkoopadviesprijs € 334,-
PowerShot SX530 HS – beschikbaar vanaf januari en verkoopadviesprijs € 389,-
PowerShot SX610 HS – beschikbaar vanaf februari en verkoopadviesprijs € 256,-
PowerShot SX710 HS – beschikbaar vanaf februari en verkoopadviesprijs € 389,-

De nieuwe PowerShot N2 vind ik zelf echt heel erg cool qua uiterlijk, ik bedoel: kijk nou, schattig vierkant en alles. De PowerShot N2 is uitgevoerd met zoom- en opname-ringen, zodat je vanuit diverse hoeken kunt fotograferen. De camera heeft ook een touchscreen dat 180 graden kan worden gekanteld om met de speciale Selfie-modus (heel speciaal ja, heeft geen enkele andere fabrikant…ahem) voor de camera perfecte opnamen van jezelf te maken. Voor je creatieve uitspattingen biedt de verbeterde Creative Shot-modus een reeks bewerkingsopties nadat een opname is gemaakt; de intelligente technologie analyseert het onderwerp en maakt grappige, korte videoclips met verschillende beeldsnelheden en effecten.

Met Canon’s nieuwste bridgecamera – de PowerShot SX530 HS met een superieure 50x optische zoom en 100x ZoomPlus – kan bijna elk onderwerp worden vastgelegd. En met 30x respectievelijk 18x optische zoom helpen de compacte PowerShot SX710 HS en PowerShot SX610 HS om onderwerpen dichtbij te halen die anders moeilijk zijn te fotograferen. Om ook moeilijke opnamen te kunnen maken, zal de functie Auto Zoom bij de drie PowerShot-modellen het onderwerp in beeld houden door automatisch het aantal personen te detecteren en de zoom aan te passen voor een optimaal formaat. Intelligent IS zorgt ervoor dat elke opname haarscherp en duidelijk is. Zodra de opnamen zijn gemaakt, kun je foto’s en Full HD-video’s via de geïntegreerde Wi-Fi-functie en Dynamic NFC met één druk op de knop uploaden naar je smartphone en tablet.

IXUS 170 IXUS 165 IXUS 160

IXUS 170 – beschikbaar vanaf februari en verkoopadviesprijs € 165,-
IXUS 165 – beschikbaar vanaf januari en verkoopadviesprijs € 134,-
IXUS 160 – beschikbaar vanaf januari en verkoopadviesprijs € 109,-

Van een avond op stap met vrienden tot een expeditie in je eigen woonplaats, de IXUS 160, IXUS 165 en IXUS 170 maken het gemakkelijk om je favoriete momenten haarscherp vast te leggen – waar je ook bent. Deze nieuwe modellen zijn de kleinste Canon-camera’s ooit en passen gemakkelijk in je jaszak. De IXUS 170 heeft 12x optische zoom en de IXUS 160 en IXUS 165 zorgen met 8x optische zoom dat je de actie scherp in beeld krijgt. Deze drie IXUS-camera’s zijn gebruiksvriendelijk en hebben een 20 Megapixel beeldsensor om telkens opnieuw opnamen te maken die alle details laten zien. Smart Auto maakt het fotograferen eenvoudig en zorgt dat de camera de juiste instellingen gebruikt. Met Creative Filters krijg je direct leuke, creatieve resultaten.

Related Posts