Curved-Sound-Bar_2

Nieuwe Wireless Audio producten van LG op #IFA2015

LG komt op de #IFA2015 met nieuwe wireless audioproducten. Het gaat om twee nieuwe Bluetooth-speakers en een wireless curved soundbar.

Op de IFA 2015 – van 4 tot 9 september – zullen dit jaar weer veel nieuwe producten voorbij komen en LG geeft met de introductie van drie nieuwe wireless audioproducten al een voorproefje op wat komen gaat. LG introduceert twee nieuwe Bluetooth-speakers (de SoundPop 360 en de Music Flow P5) en een draadloze gebogen soundbar (de Music Flow HS8 Wireless Curved Sound Bar).

Music Flow HS8 Wireless Curved Sound Bar

We hebben al eerder gesproken over de verschillende soundbars waarbij het design vaak gaat om een rechte – niet gebogen – soundbar. LG introduceert een gebogen design dat goed past bij de gebogen TV’s die inmiddels op de markt zijn. In de Music Flow HS8 heeft men dit design gecombineerd met verschillende wireless-audiotechnieken om zo een van de beste surround sound opties te bieden op de markt. Naast design moet de curve ook zorgen voor een betere geluidservaring en door het plaatsen van tweeters aan beide kanten van de soundbar moet het bereik verbeterd worden.

De soundbar beschikt over i-Sound waarbij automatisch de instellingen worden aangepast op de content die afgespeeld wordt. Het geluid is zo altijd afgesteld op wat er bekeken/beluisterd wordt. Ook ondersteuning voor Google Cast onderbreekt niet en met de multi-room mode kan de gebruiker de muziek meenemen door het gehele huis.

Curved-Sound-Bar_1

Music Flow P5 en SoundPop 360

In het wireless audioproductenpakket komen er ook twee nieuwe Bluetooth-speakers bij. De Music Flow P5 is een draagbare speaker met een krachtig geluid. Net als andere producten in de Music Flow serie ondersteunt de P5 LG’s Auto Music Play-functie waardoor gebruikers direct muziek kunnen afspelen zodra ze in bereik zijn van de speaker zonder een ingewikkelde setup-procedure te volgen. De oplaadbare batterij van de P5 kan tot 15 uur lang ervoor zorgen dat je van je muziek kan genieten. De SoundPop 360 is bedoeld voor actievere gebruikers en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. De SoundPop 360 combineert een helder geluid met een compact design. De muziek wordt door het cilindervormige design in alle richtingen afgespeeld. De batterij moet tot 20 uur meegaan.

Beide speakers maken gebruik van geavanceerde functies zoals Multi Point (tot 3 apparaten tegelijk op de speaker aansluiten), Dual Play (op twee apparaten tegelijk afspelen voor een stereo-opstelling) en TV Sound Sync (aansluiten op TV om het geluid te versterken).

SoundPop-360_Music-Flow-P5

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze producten en ben je van plan de IFA te bezoeken? Zowel de twee Bluetooth-speakers als de soundbar zijn te bewonderen bij de stand van LG in hal 18 van het beurscomplex.

Toch wat sneller op zoek naar een leuke Bluetooth-speaker? Neem dan een kijkje in onderstaand overzicht.

Related Posts