Nieuwe K serie smartphones van LG debuteren tijdens #CES2016

De grote elektronicabeurs in Vegas is weer begonnen, de CES. Wij beginnen onze verslaglegging met LG, dat met een nieuwe serie smartphones komt.

Onze 2016 K serie is het meest recente voorbeeld van LG waarin de beste mobiele technologie en premium design terug te vinden zijn in een betaalbaar toestel”, aldus Juno Cho, president en CEO van LG Electronics Mobile Communications Company.

Met deze woorden introduceert LG de nieuwe K serie smartphones, midrange telefoons met veel eigenschappen van de premium toestellen. De twee toestellen, K7 en K10 zullen te zien zijn tijdens CES2016 in Las Vegas. Nieuw aan deze toestellen: LG’s glossy pebble design: een moderne look gericht op de jongere doelgroep. Gecombineerd met het nieuwe 2.5D Arc Glass maakt dat deze telefoon een glad en naadloos design heeft. Dit wordt versterkt door het feit dat de LG K serie geen knoppen aan de zijkant van de telefoon heeft. De achterkant van de telefoons is voorzien van een weefpatroon zodat hij niet gemakkelijk uit je handen valt!

LG-K-Serie-White-K10_-Black-K7 LG-K-Series---White-K10_-Black-K7

Selfie time!

De K serie smartphones spelen in op alle multimedia apps van tegenwoordig met een scherp display om foto’s te laten zien en video’s af te spelen. De LG K10 heeft tevens een geavanceerde camera voor een smartphone uit dit segment: 13MP aan de achterzijde en een 8MP selfie camera.

Die selfie camera komt goed van pas bij LG’s Gesture Shot en Gesture Interval Shot. Met Gesture Shot kun je namelijk foto’s maken met een simpel handgebaar, door eerst de hand open te houden en vervolgens een vuist te maken voor de lens. Door je hand twee keer te sluiten gaat de functie over naar de Gesture Interval Shot waardoor er vier opeenvolgende selfies gemaakt worden. Beide toestellen zijn voorzien van een flitser aan de voorkant zodat alle selfies helder vastgelegd kunnen worden, zelfs in het donker.

LG-K-Series-K10

Related Posts