moto-360-2nd-gen-official

Nieuwe Moto 360 collectie biedt meer keuze #IFA2015

De nieuwe Moto 360 collectie – met meer stijlen, meer mogelijkheden en meer batterijcapaciteit – biedt talloze ontwerpmogelijkheden afgestemd op jouw smaak.

De nieuwe Moto 360 collectie – met meer stijlen, meer mogelijkheden en meer batterijcapaciteit – biedt talloze ontwerpmogelijkheden afgestemd op jouw smaak. plus nieuwe ervaringen die tijd voor je vrijmaken zodat je meer tijd overhoudt om de dingen te doen die je graag doet.

Moto 360

moto-360-collectie-1De originele Moto 360 was de eerste SmartWatch die er ook echt uitzag als een horloge met zijn ronde vorm. Het nieuwe design van de tweede generatie is klassiek, tijdloos en verfijnd. Wederom is bij het design uitgegaan van het uiterlijk van een standaard horloge. De 2nd gen Moto 360 heeft nieuwe quick-release horlogebandjes en je kan eenvoudig en snel je looks voor de dag aanpassen door te wisselen tussen leren en metalen bandjes.

Moto 360 Sport

moto-360-collectie-2Naast een opnieuw gestyleerde Moto 360 is er nu ook een variant voor liefhebbers van Fitness: de Moto 360 Sport. Met deze sportieve variant kan je de smartphone gewoon thuislaten. Met behulp van de ingebouwde GPS houdt je snelheid, afstand en tempo bij, terwijl een hartsensor de vitale functies registreert. Voor wat muzikale motivatie kun je direct vanaf je pols muziek opslaan en afspelen.

Het scherm is een nieuw soort genaamd AnyLight hybride display waardoor alle informatie – zelfs in fel zonlicht – duidelijk te zien is. Een sterke siliconen constructie met speciale UV coating voert het vocht af en is bestand tegen vervagen en vlekken, terwijl speciale ventilatie-openingen voor verkoeling zorgen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Moto 360 collectie zal dit najaar beschikbaar worden in Nederland en de design-uitvoering met een doorsnede van 46,5 mm is begin oktober beschikbaar met een adviesverkoopprijs van € 369. Binnenkort maakt Motorola meer details bekend over de beschikbaarheid en prijs van de Moto 360 Sport.

Related Posts
Lees meer

Denon lanceert draadloze hoofdtelefoon

Denon - bekent om zijn persoonlijke en professionele audioapparatuur - heeft een nieuw lid aan zijn Globe Cruiser serie toegevoegd. De AH-GC20 is een draadloze hoofdtelefoon met actieve noise cancelling.