Logitech zet je in het spotlight

Logitech kennen we natuurlijk van de muizen, keyboards enzovoort. Nu komen ze met iets voor de zakelijke gebruiker: de Logitech Spotlight Presentation Remote.

Zoals je kunt zien, valt er niet zoveel aan te zien. Het lijkt het meest op een oude Apple MP3 speler. Maar dat is het natuurlijk niet.

De spotlight gaat verder dan een laserpointer of een eenvoudige clicker (waarmee je naar de volgende slide gaat). Met speciale software kan je datgene wat je presenteert op het scherm vergroten of highlighten zodat je beter kunt uitleggen. Maakt dit je een betere presentator? Ja en Nee. Tuurlijk is presenteren een kunst(je) waar je jezelf in moet trainen, echter geeft je dit wel de mogelijkheid om het betoog sterker te maken.

Maar er is meer, volgens het persbericht. Je kunt ook het volume verhogen met handbewegingen en kan zelfs gewaarschuwd worden als je verhaal te lang gaat duren. Kortom, een zakelijk toepassing van Logitech die de moeite waard is om eens te testen. Want ook zakelijke gadgets zijn interessant!

Related Posts