Lenovo-Y-series-Portfolio-Gaming-Photography

Lenovo Y Series: meer keuze voor gamers #IFA2015

De Y Series van Lenovo is specifiek gericht op gamers. Een trio van nieuwe premium pc’s, een laptop en accessoires speciaal ontwikkeld voor gamers!

De nieuwe Y Series van Lenovo richt zich specifiek op gamers. Uitgerust met twee desktops, een laptop en speciaal ontwikkelde gaming accessoires wil Lenovo de harten van gamers veroveren en ze meer keuze te bieden.

Y Series desktops: ideacentre Y700 en Y900

Lenovo-ideacentre-Y700-Y900-Gaming-PhotographyDe twee desktops worden uitgerust met Intel Quad Core i7-processoren van de 6e generatie. Het is mogelijk beide systemen makkelijk te upgraden door de keuze van een groot chassis. In dit chassis is plaats voor een full ATX moederbord en een voeding tot 1000W. Bij de ideacentre Y900 is plaats voor twee grafische kaarten. Het upgraden van de onderdelen is gemakkelijk via een drukhefboom die het stijlvolle semi-transparante zijpaneel opent. Binnen in de kast is een kabelsysteem aanwezig om al je kabels netjes mee weg te werken.

Voor volledige specificaties kan je bij de volgende sheets terecht: ideacentre Y700 en ideacentre Y900.

Y Series laptop: ideapad Y700

Lenovo-ideapad-Y700-Gaming-PhotographyDe ideapad Y700 is bedoeld voor de mobiele gamer. Bij het ontwikkelen is gedacht aan een goede balans tussen prestaties en mobiliteit door de kracht van de nieuwste Intel of AMD processoren te combineren met de mobiliteit van een laptop.

Voor het geluid zijn JBL speakers en een subwoofer aanwezig. Het is mogelijk om te kiezen voor een 10-punten multi-touch scherm en je kan optioneel een Intel RealSense 3D camera toevoegen aan de laptop. Nieuwsgierig naar de complete specificaties kijk dan hier.

Y Series gaming accessoires

lenovo-launch-gaming-accessories-bigOm de game-ervaring helemaal compleet te maken heeft Lenovo vijf op maat gemaakte accessoires ontwikkeld. Een van de eerste is een Mechanisch Switch Keyboard met 6 aanpasbare toetsen voor macro’s, 5 verschillende instelbare helderheden voor de backlight, een afneembare polssteun en een speciale toets om de Gaming Surround Sound Headset te bedienen. Het Gaming Surround Sound Headset beschikt over 7.1 virtual surround sound, een snelle mute en in-lijn volumeregelingscontroller en een passieve afneembare noise-cancelling microfoon. Het ergonomische design zorgt ervoor dat de oordoppen zowel vouwbaar als aanpasbaar zijn.

De Gaming Precision Mouse gecombineerd met de Gaming Mouse Mat zorgen samen voor een accurate en aanpasbare snelheid met 4 verschillende DPI niveau’s. Het is mogelijk om 8 knoppen te programmeren en het gewicht – 5 niveau’s – aan te passen. Om laptops – zoals de ideapad Y700 – te kunnen vervoeren heeft Lenovo de Gaming Backpack ontwikkeld die geschikt is voor laptops tot maximaal 17.3-inch. De vakken zijn voorzien van padding en de buitenkant is voorzien van een harde, beschermende schil.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Lenovo Y Series zal in november beschikbaar zijn. De ideacentre Y700 en ideapad Y700 hebben een adviesprijs van € 999 en voor de ideacentre Y900 is een adviesprijs van € 1499 bekend gemaakt. Wat betreft de prijs en verkrijgbaarheid van de accessoires in Europa is nog niets bekend gemaakt.

Related Posts
honor-5x-featured
Lees meer

Nieuws: Honor 5X en 7 Premium nu verkrijgbaar

Op de CES van dit jaar heeft Honor een nieuwe smartphone geintroduceerd met de naam Honor 5X. De Honor 5X is nu beschikbaar in Europa. Het bedrijf kondigde ook een Honor 7 Premium aan.