Je iPhone inruilen voor een Windows Phone?

Microsoft is een inruilactie gestart waarbij mensen hun iPhone 4s en iPhone 5 kunnen inleveren in ruil voor flinke korting op een Windows Phone. De actie loopt alleen in de VS, Canada en Porto Rico. Het is niet bekend of de actie naar Europa komt.

Nieuwe Nokia Lumia

Als de ingeruilde iPhone in goede staat is dan kunnen klanten rekenen op minimaal 200 dollar. Dat geld mogen ze besteden aan een nieuwe Nokia Lumia met Windows Phone OS. Al eerder is Microsoft gestart met een gelijksoortige actie waarbij de iPad ingeruild kan worden voor een Windows tablet. De acties duren tot 3 november.

Verwachtingen

Microsoft hoopt hiermee klanten te winnen voor hun mobiele besturingssystemen.  Of mensen die gewend zijn aan iOS de overstap naar Windows Phone willen maken is onzeker. Daarnaast  hebben de producten van Apple een relatief hoge waarde t.o.v. de diverse Nokia toestellen. Aan de andere kant is het een mooie kans om voor je duur betaalde iPhone een hele dikke Nokia Lumia te bemachtigen met flinke korting. Bijvoorbeeld de Nokia Lumia 1020 waarvan intogadgets.nl de persintroductie bijwoonde en live verslag deed via Twitter.

Overigens is Samsung in Nederland ook een dergelijke actie gestart in september, waarbij je tot 300 euro terug kon krijgen en inruilen voor een apparaat van Samsung.

Zou jij je iPhone inruilen?

nokia-lumia-1020-thumb

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts