IFA update: Philips/TP Vision featuring Armin van Buuren

Je verwacht het niet. Armin van Buuren ineens op de IFA. Daarover verderop meer. Philips hield een persconferentie op de IFA en kondigde wat kleine vernuftige nieuwe dingen aan. Front row seat dus goed zicht op wat komen ging.

Philips begon met een praatje van Pieter Nota over Consumer Lifestyle, zoals koffiezetapparaten, met name de GranBaristo. Op het web kun je allerlei recepten voor lekkere koffie ophalen en dat maakt dan dat koffiezetten ook leuk wordt. Is het idee. Ik vind dat koffie gewoon koffie moet zijn, maar ik ben dan ook bepaald geen kenner.

Eerder had ik al een kopje koffie hiervan mogen proeven op de stand, laten we zeggen dat ik de automatenkoffie van Douwe Egberts op kantoor toch net iets meer koffiesmaak vind hebben. Uiteraard kun je de automaat zo instellen als je wilt, dus wellicht dat het met veel trial en error wel beter zou worden, maar toch. Gaat niks boven filterkoffie.

Maarten de Vries van TP Vision (also known as the guy that paid my trip, volgens collega redacteur) vertelde over nieuwe apps voor de smart Ambilight televisies en introduceerde twee nieuwe Philips 9000 series televisies met 65inch en 85inch. Die van 65inch gaat voor een soepel prijsje van 4999 euro van de hand, beide zijn per direct te koop.

Wiebo Vaartjes van de audio/video afdeling van Philips besloot het geheel met eerst wat over de Fidelio serie uit te leggen. Allemaal toffe audio uiteraard, met een pracht van een nieuwe Fidelio Soundbar voor bij je stylish televisie.

Maar daarna kwam het op de professionelere audio aan en werd bij wijze van testimonial een bekende Nederlander naar het podium geroepen. Onder veel bombarie kwam Armin van Buuren naar het podium, geëscorteerd door diverse beveiligers. Hij moest uitleggen waarom de nieuwe Mix-DJ zo geweldig was. Later op Philips-stand gingen twee andere dj’s ook helemaal los op het apparaat, klonk overigens best lekker.

Overigens ben ik de luckiest bitch on the planet, want ‘s avonds mochten wij naar #asot629 (A State Of Trance) in de U3 Tunnel (oud metrostation dat nu een eventlocatie is) waar Armin onwijs gaaf draaide. Laten we zeggen dat het slaaptekort het zó waard is! En dat vooraan staan dansen heel erg leuk is qua interactie met Armin 😉 Korte filmpjes volgen later als ik enorm weer een gezond werkende internetverbinding heb…

Thanks Philips, voor deze onvergetelijke ervaring! <3

Related Posts