HTC onthult HTC Desire 816 en de HTC Desire 610 1

HTC onthult HTC Desire 816 en de HTC Desire 610

HTC onthult vandaag tijdens MWC twee nieuwe smartphones gericht op het middensegment: de HTC Desire 816 en de HTC Desire 610. De HTC Desire 816 wordt gekenmerkt door de focus op het design en de geavanceerde functionaliteit. Hiermee is dit, volgens HTC zelf, qua prijs-kwaliteitverhouding het beste toestel ooit dat HTC heeft geïntroduceerd. De HTC Desire 610 is een compacte smartphone met de focus op de audiovisuele functionaliteit.

HTC Desire 816

De HTC Desire 816 bevat elementen van het design van de HTC One-serie. HTC combineert dit met diverse kleuren en betrouwbaar materiaal. Het toestel beschikt over dual-front speakers en HTC BoomSound voor een solide audiokwaliteit. De HTC Desire 816 is uitgerust met een 5,5-inch display, een 13 megapixelcamera aan de achterzijde en een 5 megapixelcamera aan de voorzijde. Dit maakt het toestel geschikt voor fotografieliefhebbers. De snelheid is prima in orde met een quad-core 1,6 GHz processor en 4G LTE-connectiviteit.

HTC Desire 816

HTC Desire 610

De HTC Desire 610 beschikt over een 4,7-inch display, HTC BlinkFeed en HTC BoomSound. Het toestel is uitgerust met een 8 megapixelcamera aan de achterzijde en een 1,3 megapixelcamera aan de voorzijde. De quad-core 1,2 GHz processor en 4G LTE-connectiviteit bieden voldoende snelheid om overal te streamen, gamen etc.

HTC Desire 610

Prijs en beschikbaarheid

Beide toestellen zijn verkrijgbaar vanaf mei 2014. De HTC Desire 816 heeft een adviesprijs van 399 euro inclusief BTW, exclusief abonnement. De HTC Desire 610 zal naar verwachting 299 euro kosten.

Related Posts

HTC lanceert nieuwe Virtual Reality bril op #CES2016

HTC zet grote stappen op de virtual reality markt met een nieuwe VR-bril. Deze zou comfortabeler moeten zijn en ontwikkelaars kunnen makkelijker applicaties ontwikkelen door koppeling aan het Steam-platform. Hoe dat precies zit, lees je hier.
Zin en onzin op CES Unveiled 9
Lees meer

Zin en onzin op CES Unveiled

Tijdens CES Unveiled kun je al diverse productdemonstraties zien voordat de beurs begint. Nu is CES weliswaar klaar, maar Rob verzamelde nog wat video's van fabrikanten die ook best wat leuke dingen hadden, al voordat het allemaal begon. Kijk even mee!