HP komt met nieuwe convertible PC en Voice Tablets

HP komt met nieuwe convertible PC de Pavilion x360 en introduceert tevens de VoiceTabs 6 & 7 inch! Benieuwd naar de specificaties, lees dan hier meer!

HP introduceert een nieuwe convertible PC, de Pavilion x360. De nieuwe Pavilion x360 is te gebruiken als notebook met toetsenbord om je mail te beantwoorden, als tablet om al je sociale media bij te houden en in de ‘tent-vorm’ om films te kijken of spelletjes te spelen zonder dat het toetsenbord in de weg zit! Ideaal als je het mij vraagt.

HPPavilionx360_all_modes_630_wide

De klantwens was ook bij HP duidelijk: “Klanten vertellen ons dat zij één apparaat willen voor zowel werk als voor entertainment en liefst voor een betaalbare prijs”, zegt Pascal Bourguet, vice president, Consumer Personal Systems, Printing en Personal Systems Group, HP EMEA. En met de HP Pavilion x360 hoopt HP die wens te vervullen. De laptop is ideaal voor de young-professional die veel op de weg zit, of de student die alles in één bij zich wil hebben. Door zijn lichte gewicht van slechts 1,4 kilo is de computer zeer draagbaar. De Pavilion komt in de kleuren rood en zilver, alleen is de rode helaas nog niet in Nederland te koop.

Voor de liefhebbers van specs: om in te spelen op de diverse mogelijkheden van gebruik is het apparaat uitgerust met een 11.6-inch (29,4cm) diagonaal HD SVA-scherm voorzien van 10-punts capacitive multi-touch, Intel® Pentium®N3520 en Celeron®N2830 processors en een webcam met HP TrueVision.

05. HP Slate 7 VoiceTab_Rainbow-LR

Meer dan een tablet, slimmer dan een telefoon!

HP kondigde de 6-inch HP Slate VoiceTab en de 7-inch HP Slate VoiceTab in januari aan. De nieuwe compacte compleet uitgeruste tablets zijn voorzien van een quad-core processor. Beide devices komen met een 2G/3G Dual SIM Dual Standbyfeature. Door de quad-core processor kunnen gebruikers snel wisselen van activiteit zoals e-mailen, surfen op internet en het bekijken van streaming video. Ook is het mogelijk om via spraakherkenning een telefoongesprek te starten!

Beide toestellen zijn uitgerust met een HD-camera aan de voorkant (twee megapixels) en een camera aan de achterzijde met vijf megapixel. Dankzij het micro SD-kaartslot kunnen gebruikers de opslagcapaciteit uitbreiden met 32GB.

Het compacte design is dun genoeg om in een broek- of binnenzak te passen. De VoiceTab heeft tevens een krasbestendige achterkant. Zowel de HP Slate6 VoiceTab als de HP Slate7 VoiceTab zijn beschikbaar in het zilver. Daarnaast zijn er voor de achterkant accessoires verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: Snow White, Neon Purple, Marine Blue, Neon Pink en Grass Green. Een alleskunner die je ook nog eens in een gaaf kleurtje kunt krijgen dus!

Prijs en beschikbaarheid

Nog eventjes geduld! De zilveren HP Pavilion x360 is in Nederland naar verwachting vanaf april beschikbaar. De adviesverkoopprijs is 449 euro. Meer informatie over de verkrijgbaarheid van de HP VoiceTabs voor Nederland wordt later dit jaar bekendgemaakt.

Related Posts