Gaming-tablet: Acer Predator 8 GT-810 #IFA2015

Op de IFA in Berlijn heeft Acer de Predator gaming-lijn gelanceerd, producten variërend van desktops, laptops, monitoren en randapparatuur. Eén van de interessantste producten is de Acer Predator 8 GT-810, een handzame tablet geheel geoptimaliseerd voor het spelen van spellen.

acer predatorHandzaam

De dunne en lichte Acer Predator 8 is gemaakt van aluminium, is 8,7 mm dik, weegt 350 gram en heeft een zachte achterkant waardoor hij lekker draagbaar en makkelijk met één of twee handen te bedienen is.

Krachtig

De Acer Predator 8 heeft een krachtige Intel Atom x7-z8700-processor en met de Intel HD Graphics (Gen 8–LP) en het 8″ full-hd-beeldscherm (1920 x 1200) levert dit prima gaming graphics en prestaties. De 802.11a/b/g/n wireless met 2×2 MIMO verbindingssnelheden zorgen voor een snelle dataoverdracht. Predator Quadio, met vier luidsprekers aan de voorzijde voorzien de gebruiker van virtueel surround sound. Predator TacSense zorgt voor haptische feedback middels vibratie die de game-ervaring nóg realistischer en intenser maakt. De Predator 8 heeft 64 GB opslagruimte die kan worden uitgebreid met een microSD-kaart tot 128 GB.

Touchscreen

De Predator 8 levert één van de beste touch-ervaringen door middel van een technologie waarbij kleinere sensoren veel dichter bij elkaar zijn geplaatst dan gebruikelijk is in de industrie. Met een hogere dichtheid van touch-sensoren kan een veel grotere precisie worden bereikt wat vooral goed van pas komt bij games.

Asphalt racegame

Acer heeft met Gameloft samengewerkt om de game-ervaring te verfijnen. Het resultaat daarvan is dat het racespel Asphalt 8 van Gameloft naadloos samenwerkt met Predator TacSense. Asphalt 8 staat al voorgeïnstalleerd op de Predator 8 met daarbij 320.000 credits ter waarde van ongeveer € 45,-.

Prijzen en beschikbaarheid

De Acer Predator 8 GT-810 zal vanaf november verkrijgbaar zijn in de Benelux voor € 349.

Related Posts