Er zit veel muziek in CES! 1

Er zit veel muziek in CES!

CES is een heel brede show, waar je bijna alles kunt vinden, van smarthome tot smart speaker tot, nou eigenlijk alles wat je je kunt voorstellen.

Hier weer een aantal filmpjes die we vandaag op CES hebben gemaakt.

House of Marley

Een oude bekende is House of Marley, het bekende (of misschien iets minder bekende) speaker en headphone merk met de roots van Bob Marley. Op CES lieten ze een nieuwe headphone (Exodus) zien die er best goed uitziet. Met een lange batterij duur en met natuurlijke materialen. Kijk maar naar het filmpje

Cauldryn

Cauldryn toont op CES een speciaal apparaat waarmee je, bijvoorbeeld als je aan het kamperen bent water kunt koken voor koffie of thee. Maar het is meer, onder andere kan je er een mixer aan koppelen en een frozen marguerita maken. Leuk voor mensen die houden van Glamping.

Aftershokz

Aftershokz kennen we van de koptelefoons met Bone conductivity, zoals je kunt zien in de video. Je draagt deze headphone niet in je oor of over je oor maar er naast. Het geluid wordt via het bot doorgegeven. De nieuwe Air van Aftershokz is een lichtere en nog betere versie van het Titanium model van vorig jaar.

Related Posts