Drones die je volgen, de HyperX Revolver headset en andere gadgets #CES2016

CES loopt bijna ten einde, maar er zijn nog een aantal leuke gadgets die we jullie even willen laten zien. Rob verzamelde nog wat video’s en loopt nog een laatste keer over de beursvloer om het laatste leuks te vinden.

CES is bijna ten einde en na vier dagen technologie is de conclusie dat er nog heel veel gadgets zijn die we niet op video hebben. Maar, je kunt ook niet overal zijn, je moet keuzes maken. Over keuzes gesproken, dit zijn de opvallendste videos van afgelopen vrijdag (de derde dag van CES).

DigitalStrom

Digitalstrom is een Duits bedrijf dat ons analoge elektriciteitsnet binnenshuis digitaal wil gaan maken. Wat voor mogelijkheden dat biedt legt de CEO van digitalStrom in de onderstaande video uit. Het is wel belangrijk om te weten dat dit niet echt een DIY-product is, voor de installatie heb je een erkend elektricien nodig. Maar op dat moment is je huis ook klaar voor de 21e eeuw.

Intel en drones

Intel is, zoals ieder jaar, sterk aanwezig op CES met diverse demos van partners en Intel zelf. Een van de leukste is de drone die je (achter)volgt gebruikmakend van de Intel Realsense technologie. Een knap staaltje werk!

https://www.youtube.com/watch?v=cHXA5qvkCwI

Netgear

Natuurlijk ontbreekt ook Netgear niet op CES. Niet op de beursvloer zelf maar (dat zie je wel vaker) in een suite vlak bij het convention center. Netgear toonde daar de nieuwste generatie routers en praatte over de firmware upgrade ter ondersteuning van de Arlo draadloze camera.

https://www.youtube.com/watch?v=5ival7MjdiM

HyperX

Vanaf vorig jaar met de Hyper X Cloud kennen we we het merk als de leverancier van hoogwaardige en goed geprijsde koptelefoons. Daar komt nu een, nee sorry twee, nieuwe versies van. De komende weken komt de HyperX Revolver headset en een paar maanden later een headset met Dolby Surround (7.1) ondersteuning. Zeer zeker koptelefoons om naar uit te kijken.

https://www.youtube.com/watch?v=dQEERxPmr3A

Related Posts