Denon lanceert draadloze hoofdtelefoon

Denon – bekent om zijn persoonlijke en professionele audioapparatuur – heeft een nieuw lid aan zijn Globe Cruiser serie toegevoegd. De AH-GC20 is een draadloze hoofdtelefoon met actieve noise cancelling.

Denon – bekend om zijn persoonlijke en professionele audioapparatuur – heeft een nieuw lid aan zijn Globe Cruiser-serie toegevoegd. De AH-GC20 is een draadloze hoofdtelefoon met actieve noise cancelling.

Geluid

denon_ah_gc20_coverHet geluid in de AH-GC20 wordt verzorgd door twee professioneel afgestemde drivers van 40mm. Hierdoor is de hoofdtelefoon verzekerd van een natuurlijke klankbalans. Het dubbele microfoon noise-cancellingsysteem elimineert omgevingsgeluiden met behulp van cVc (Clear Voice Capture). De AH-GC20 is bovendien voorzien van een dynamische equalizer, automatische versterkingsregeling, echo-onderdrukking, reductie van bijgeluiden als gevolg van de wind, en geluidsafhankelijke volumeregeling. Een geïntegreerde spraakbedieningsfunctionaliteit geeft de status en resterende batterijduur aan.

Design

Het geluid wordt gecombineerd met een modern ontwerp. De elegante hoofdband is gemaakt van aluminium en ondersteunt de ergonomische oorschelp die is uitgerust met de nieuwste noise-cancellingtechnologie en Bluetooth-connectiviteit. Het product bevat verder een 3,5mm standaard adapterplug voor aansluiting op thuis- en studioapparatuur, evenals een adapterplug voor in het vliegtuig.

denon_ah_gc20_foldedDe meeste gebruikers van de AH-GC20 zullen gebruik maken van de Bluetooth-functionaliteit. Toch levert Denon een hoofdtelefoonkabel mee voor wanneer draadloos gebruik niet de voorkeur heeft of niet is toegestaan. Het opladen van de AH-GC20 kan met de meegeleverde micro usb-kabel verbonden met elke USB-lader en/of USB-poort op een pc. De batterij gaat ongeveer twintig uur mee en is binnen 3 uur opgeladen. Wanneer de batterij leeg is, kan er nog wel steeds naar muziek geluisterd worden met behulp van de audiokabel.

Prijs en verkrijgbaarheid

Voor al deze aspecten moet wel een wat zwaardere prijs betaald worden. De AH-GC60 krijgt een adviesprijs van €329 mee en is beschikbaar vanaf april 2015.

Related Posts