Denon D-M40DAB micro-hifi-systeem aangekondigd

Denons D-M40DAB is het nieuwste lid in de micro-hifi-systemen lijn. Een micro-hifi-systeem met een groots geluid maar klein van formaat.

De D-M40DAB is het nieuwste lid in de micro-hifi-systemenlijn van Denon. Een micro-hifi-systeem met een groots geluid maar klein van formaat.

D-M40

denonbacksideDenon speelt al 20 jaar in op de wensen van de moderne audiofanaat op zoek naar een stereosysteem van microformaat. Ditmaal probeert Denon dit met de D-M40 bestaande uit een CD Receiver (RCD-M40DAB) en een eerste klas tweeweg luidsprekersysteem (SC-M40). Voorzien van verbeterde aansluitopties voor een nog betere geluidskwaliteit. Zo beschikt de D-M40 over twee digitale optische ingangen voor het aansluiten van tv, settopbox en andere digitale apparaten. Door de aanwezig USB-poort speelt de gebruiker makkelijk MP3- en WMA-bestanden af maar ook gemakkelijk lossless FLAC, WAV en AAC bestanden.

Naast genoemde aansluitingen is ook de iDevices afspeelfunctie weer aanwezig. Een functie die de audiokwaliteit van Apple iDevices drastisch verhoogt. Op de hoofdtelevoorversterker zit een apparte versterkingsregeling om de luisterervaring nog verder te optimaliseren.

De afmetingen van de D-M40 (21 x 31 cm) zorgen ervoor dat het micro-hifi-systeem makkelijk past op een boekenplank, in een slaapkamer of in een kantoor aan huis.

denonfront

Verkrijgbaarheid en prijs

De D-M40 is vanaf juni verkrijgbaar voor een prijs van 449 euro. Het is alleen mogelijk het systeem te kopen inclusief de speakers. De CD receiver is verkrijgbaar in zwart of zilveren uitvoering. Bij de speakers kan gekozen worden tussen zwart of een kersenhout uitvoering.

Related Posts