fbpx

Hoewel de Sint zelf geen auto heeft, houdt hij er wel van om veilig te rijden. Een camera op het hoofd van het paard van Sinterklaas plaatsen is wat lastig, maar op jouw dashboard past er natuurlijk prima eentje. Hij geeft er daarom graag eentje weg, om Nederland weer net even veiliger te maken.

538-main_image1

De MiVue 538 Deluxe dashcam is een compacte videocamera die in de auto aan de voorruit wordt bevestigd om zo het optimale resultaat te bereiken. Deze dashcam registreert niet alleen al het verkeer voor je, maar ook de activiteiten in de auto. Met de ingebouwde GPS-ontvanger wordt nauwkeurig bijgehouden welke route is afgelegd en met welke snelheid is gereden. Bovendien wordt de MiVue 538 Deluxe dashcam geleverd met een draaiende montagebeugel waardoor je de positie van de videocamera in elke richting kunt draaien. Bovendien zijn bij dit model de updates van flitslocatiemeldingen inbegrepen voor de gehele levensduur van het toestel.

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen! En echt alleen op deze manieren.

  1. Like onze pagina op Facebook als je dat nog niet hebt gedaan én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de onderstaande Share-knoppen) met je vrienden (en post hem Openbaar zodat we kunnen zien dat het bericht echt op je timeline staat).
  2. Volg ons op Twitter én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de Share-knoppen) met je vrienden, voorzien van #sintogadgets.

Je kunt meedoen tot en met 30 november 2015. Daarna gaan we alle reacties verzamelen en uitzoeken en de winnaars kiezen. Je mag meedoen op beide manieren, maar slechts 1 manier gaat in de trekking mee. Ook het aantal keren dat je retweet of deelt maakt niet uit. We proberen het pakketje voor 5 december bij je te hebben, al kunnen we dat niet garanderen.

Succes en alvast bedankt voor het meedoen!

3 comments

  1. Een prachtige actie en een mega mooi cadeau voor mijn schoonzoon, dochter en kleindochter die weer een rondreis in Amerika gaan maken met vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*