fbpx

Wat is er nou leuker dan gewoon zelf je cadeau uitkiezen? En Sint vindt het ook wel handig. Hij kraakt al weken de hersens over de cadeaus die hij aan iedereen moet geven, een shoptegoed is dan wel zo makkelijk. Smartphonehoesjes zijn tegenwoordig in allerlei stijlen verkrijgbaar, dus ideaal!

smartphonehoesjes

Bij Smartphonehoesjes.nl kun je voor de smartphones van alle merken bijzondere hoesjes kopen. Ook andere accessoires voor je mobiele telefoon zijn in deze leuke webwinkel verkrijgbaar. Er zijn cases beschikbaar die je smartphone beschermen bij het vallen, maar ook handige hoesjes waar je je smartphone snel in en uit schuift. Verder vind je ook nog hoesjes met bijvoorbeeld een raampje in het klepje, zodat je altijd snel je meldingen kunt zien. De hoesjes bij Smartphonehoesjes.nl zijn altijd vrolijk gekleurd en met diverse prints verkrijgbaar. Kortom, als je keuze wilt, dan moet je daar zijn. En wij mogen van de Sint en van Smartphonehoesjes.nl nu 25 euro shoptegoed weggeven.

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen! En echt alleen op deze manieren.

  1. Like onze pagina op Facebook als je dat nog niet hebt gedaan én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de onderstaande Share-knoppen) met je vrienden (en post hem Openbaar zodat we kunnen zien dat het bericht echt op je timeline staat).
  2. Volg ons op Twitter én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de Share-knoppen) met je vrienden, voorzien van #sintogadgets.

Je kunt meedoen tot en met 30 november 2015. Daarna gaan we alle reacties verzamelen en uitzoeken en de winnaars kiezen. Je mag meedoen op beide manieren, maar slechts 1 manier gaat in de trekking mee. Ook het aantal keren dat je retweet of deelt maakt niet uit. We proberen de code voor het shoptegoed voor 5 december bij je te hebben, al kunnen we dat niet garanderen.

Succes en alvast bedankt voor het meedoen!

 

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*