fbpx

Je mobiele apparaten overal kunnen opladen, zonder dat er een stopcontact in de buurt is. Dat is natuurlijk uitermate handig en ook de Sint is die mening toebedeeld. Daarom mag hij van ASUS wel 5 powerbanks verloten!

01

 

De krachtige 10050mAh batterij van de ZenPower is perfect voor het volledig opladen van alle slimme apparaten. Hij weegt slechts 215g en is niet groter dan een creditcard. Hij is zo klein dat hij in je handpalm past. Je kunt er je smartphone meerdere keren mee opladen, afhankelijk van de grootte van je batterij. Uiteraard erg handig voor op vakantie of een lange reis. De ASUS ZenPower is met aluminium afgewerkt, wat een lekker luxueus gevoel geeft, maar het is ook nog eens lekker sterk. Met een maximale output van 2.4A laden je apparaten weer snel op.

Hoe doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen! En echt alleen op deze manieren.

  1. Like onze pagina op Facebook als je dat nog niet hebt gedaan én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de onderstaande Share-knoppen) met je vrienden (en post hem Openbaar zodat we kunnen zien dat het bericht echt op je timeline staat).
  2. Volg ons op Twitter én deel dit bericht (bijvoorbeeld via de Share-knoppen) met je vrienden, voorzien van #sintogadgets.

Je kunt meedoen tot en met 30 november 2015. Daarna gaan we alle reacties verzamelen en uitzoeken en de winnaars kiezen. Je mag meedoen op beide manieren, maar slechts 1 manier gaat in de trekking mee. Ook het aantal keren dat je retweet of deelt maakt niet uit. We proberen het pakketje voor 5 december bij je te hebben, al kunnen we dat niet garanderen.

Succes en alvast bedankt voor het meedoen!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*