CES-update: SanDisk X110 SSD zorgt voor superopslag 1

CES-update: SanDisk X110 SSD zorgt voor superopslag

De stille krachten in de moderne slanke ultra-books verdienen ook aandacht. De nieuwe SanDisk X110 SSD is er zo een. Deze nieuwe flashgeheugenoplossing van SanDisk schittert namelijk in de nieuwe ASUS ZENBOOK UX301LA Ultrabook.

Deze nieuwe ASUS-laptop (met 2 SanDisk X110 SSD’s) , die overigens hieronder schittert, heeft een indrukwekkend slank design, maar biedt naast een touchscreen ook enorm krachtige computerprestaties. Deze computerprestaties komen onder andere door niet 1 maar 2 van SanDisks nieuwe X110 SSD’s in, voor de kenners onder ons, M.2 2260 vormfactoren in een RAID 0-configuratie. Wat is hier het nut van? Nou, zo kan er tegelijkertijd naar beide opslaggeheugens geschreven worden waardoor het starten van applicaties sneller gaat, maar ook gegevens sneller worden overgezet.

ASUSZENBOOK

SanDisks X110-SSD maakt het gebruik van de ZENBOOK toegankelijker, betrouwbaarder en prettiger, terwijl de kleine vormfactor ervoor zorgt dat de laptop slank, licht en draagbaar blijft.” Aldus S.Y. Shian, corporate vice-president en general manager Notebook Business Unit bij ASUS.

Waar zit de kracht van deze intelligente SanDisk X110 6Gbps SATA SSD’s (Ja de naam kan nog ingewikkelder…) nog meer? Ze zorgen er voor dat de ASUS-laptop veel sneller kan worden opgestart en afgesloten terwijl de slaapstand-modus van de laptop zich ook nog eens razendsnel laat (de)activeren.

Kunnen wij als hobbyisten hier iets mee? Nee helaas, de SanDisk X110 SSD is namelijk helaas alleen beschikbaar voor PC-OEMs. (Original Equipment Manufacturers)

Related Posts
Lexon Flip wekker
Lees meer

Lexon Flip Wekker: Even lekker omdraaien

De Lexon Flip wekker is een must-have voor je nachtkastje. Het is een eenvoudige wekker die je in een handomdraai aan- en uitzet. In 16 kleuren te verkrijgen.
Sony vernieuwt draadloze multi-room aanbod 9
Lees meer

Sony vernieuwt draadloze multi-room aanbod

Sony heeft het aanbod van multi-room apparaten compleet vernieuwd. Nieuwe draadloze luidsprekers, sound bars, TV base-luidsprekers, AV-receivers en micro hifi-systemen moeten zorgen voor hoge kwaliteit audio altijd en overal.