CES-update: LaCie (met schommelende USB-sticks…)

LaCie heeft een aantal nieuwe producten gepresenteerd tijdens de CES.

Sphere_Artistic_White

LaCie Sphère

LaCie heeft een naam hoog te houden wat betreft gelikte vormgevingen voor storage. Dit jaar pakt LaCie uit met de Sphere, een 1 TB-drive in de vorm van een bal, gemaakt van verzilverd staal. De prijs van de Sphère is 390 euro.

Fuel_with_iPad

LaCie Fuel

Als de ruimte op je iOS-device niet groot genoeg is kun je met behulp van de Fuel deze ruimte uitbreiden tot 1TB. De Fuel is benaderbaar via zijn eigen Wifi-verbinding zodat overal connectie gemaakt kan worden. Is er wel een Wifi-internetverbinding aanwezig dan kan de Fuel fungeren als hotspot. Met behulp van de Seagate Media-app (waar LaCie voor deze schijf mee samenwerkt) kunnen de files op de storage bekeken worden. Tevens is het mogelijk om de storage vanaf een Mac te benaderen. Handig dus voor uitgebreide film- en muziek-collecties of als foto-storage voor op vakantie. Verkrijgbaar voor zo’n 200 euro.

culbuto_photo-3

LaCie Culbuto

De Culbuto is een hip vormgegeven USB-stick, beschikbaar in zowel 16 als 32GB. Hij heeft een bezwaarde bodem waardoor hij na een duwtje heen en weer schommelt. Het dopje van de USB-stick heeft een gleuf waar een foto in geplaatst kan worden. Te koop vanaf 49 euro.

Related Posts