fbpx
Review of: GoCustomized

Reviewed by:
Rating:
4
On 20 april 2017
Last modified:20 april 2017

Summary:

Als je een hoop geld hebt uitgegeven aan een nieuwe telefoon of tablet dan is het verstandig om de beurs nog een keer een beetje  open te trekken voor een hoesje voor je nieuwe gadget. Echt, en dit meen ik, dat is geld wat goed besteed is. Want, je zal je net nieuwe mobiel laten vallen …. scherm kapot. Dan zit je met de gebakken peren. Terwijl het makkelijk is om voorzorgsmaatregelen te nemen.

Mijn nieuwe mobiel had ook een hoesje nodig. Ik wilde een eenvoudige z.g. sleeve waar je je mobiel inschuift. Op het werk ligt mijn mobiel op het bureau, het is dan ook alleen maar voor veilig vervoer.

Nu zijn er veel leveranciers van hoesjes maar GoCustomized geeft je de mogelijkheid om een persoonlijke hoes te maken met bijvoorbeeld een mooie foto.

GoCustomized

Een optie is, zo gezegd, een persoonlijk hoesje met je eigen foto van je lief, kind, huisdier of wat dan ook. In een paar stappen maak je je eigen ontwerp. Je upload een foto, schuift of verschuif de foto zodat het er mooi opstaat en voegt eventueel nog tekst toe.

Daarna klik je op “In Winkelwagen” en de ontwerp wordt geupload naar GoCustomized. Ik heb even een foto erop gezet uit de Kennemer Duinen, niet zo’n spannend plaatje maar het gaat natuurlijk om het idee en om aan te  geven hoe makkelijk het is. Nog even betalen en je hebt je hoesje snel in huis.

 

 

Mijn toestel staat er niet tussen!

Maar wat doe je nou als jouw toestel er niet bij staat? Dan heb je er niets aan! Nou, dat valt nog wel mee. Want naast de model specifieke hoesjes zijn er bijvoorbeeld ook de leren sleeves in twee maten (medium en large). Stel je voor dat je een nieuwe HTC 650 hebt en die staat er niet bij, dan kan je bijvoorbeeld met een leren sleeve die past op een Huawei P9 uit de voeten. De Huawei P9 en HTC 650 zijn bijna even groot.

Leren sleeve van GoCustomized
Leren sleeve van GoCustomized

Hierbij zie je mijn bruin leren sleeve die ik heb gemaakt. Hetzelfde principe als bij de hoesjes met foto, met het verschil dat natuurlijk je bij leer minder mogelijkheden. Ik heb gekozen voor een simpele illustratie (wel een beetje girlie maar dat mag de pret niet  drukken). Je kunt ook eigen tekst toevoegen maar iets wat al mooi is van zichzelf heeft niet zoveel opsmuk nodig.

Wil jij ook een hoesje?

Het mooiste is dat we twee kortingscodes mogen verloten van GoCustomized ter waarde van EUR 20. Wat moet je doen? Reageer op dit artikel en geef aan welke foto jij op een hoesje zou willen zetten en misschien win jij een van de twee codes!
Deze actie duurt tot 29 april 2017.

1 comment

  1. Leuke actie, als dat kan een bewerkte foto met allemaal kleinere foto’s van o.a. IG, kan niet zo 1 foto kiezen die ik zou willen gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*