fbpx

Leuk hoor al die smartphones. Heerlijk overal waar je bent appen, surfen en streamen. Tenminste, als je batterij het volhoudt. Want, dat kent iedereen wel, de batterij is het eerste onderdeel wat er mee ophoudt. Tenminste, op gebroken schermpjes na.

Maar terug naar de batterij. Dus je merkt dat je telefoon er snel mee ophoudt of niet meer oplaadt.

Wat doe je dan? Het antwoord ligt voor de hand. Je koopt of een nieuwe telefoon, maar dat is een beetje de auto wegdoen als de tank leeg is, of ga je kijken naar een nieuwe batterij.

Daar moet je wel een beetje mee oppassen want er zijn heel veel leveranciers die batterijen leveren waarbij je nooit weet hoe goed ze zijn. Het is beter om echte batterijen te kopen van de leverancier van je toestel.

Een goede bron is dan GSMBatterij. Bijvoorbeeld voor een Apple batterij. Het probleem met veel modellen, zeker die van apple is dat het vervangen van een batterij niet zo eenvoudig is als de batterijen van je afstandsbediening. Maar gelukkig heeft GSM batterij ook alle tools waarmee je dat kunt doen. Het enige wat je nog moet zoeken is een goede how-to video op YouTube maar voor een beetje handig iemand moet dat geen probleem zijn. Handig natuurlijk niet alleen met zoeken maar ook met repareren.

Maar het kan ook zijn dat je oplader wat gaar begint te worden of dat je eigenlijk een tweede oplader wilt hebben voor op het werk of waar dan ook. In dat geval zou ik ook kiezen voor een model van de leverancier van je telefoon. Waarom? Omdat het risico van brand of kortsluiting het waard is om een goede oplader ergens op te snorren. Echt, brand is erger zoals de uitdrukking gaat. In dat geval moet je misschien eens kijken bij GSMOplader. Ook in dit geval voor Apple opladers. Maar kijk maar eens verder op de site, ze hebben nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*