Cadeautip: Spin Remote universele afstandsbediening 1

Cadeautip: Spin Remote universele afstandsbediening

De Seamless Device Controller is een universele afstandsbediening, zoals we die bijvoorbeeld van Logitech ook kennen. Alleen deze gaat iets verder. Je kunt met de Spin Remote alle apparaten besturen, ongeacht of ze Bluetooth, infrarood of Wifi gebruiken. Voor die laatste moet je op dit moment nog wel de app gebruiken. RF-apparaten worden ook nog haast niet herkend, dit omdat deze techniek moeilijker werkt. Maar de Spin Remote is wel een heel tof en handig cadeau!

spin-remote-sdc

De Spin Remote ziet eruit als een soort half ei. De bovenkant licht op en een randje aan de onderkant ook. Hiermee kun je zien welk profiel je te pakken hebt. Met profielen kun je apparaten groeperen of de voorkeuren van gezinsleden anders instellen. Je pakt de Spin Remote in je hand en maakt er diverse bewegingen mee. Per beweging kun je een actie instellen. Het zijn makkelijk te onthouden bewegingen en de setup via de app is makkelijk. Aan de onderkant zit een touchpad waarmee je ook snel in menu’s van je tv kunt bladeren bijvoorbeeld, of ook bewegingen op kunt instellen.

Het is wel even wennen om op deze manier je apparaten te besturen. Na al die jaren ben je toch gewend geraakt aan knopjes. Toch blijkt uit onderzoeken dat mensen afstandsbedieningen maar ingewikkeld vinden. De makers van Spin Remote denken dat je door middel van deze visuele en interactieve manier van besturen, makkelijk went en ook minder moeite gaat hebben om al je verschillende apparaten te besturen.

Toch vind ik dat het wel een hoop gedoe blijft, zeker als je zoveel apparaten hebt dat je meerdere profielen moet gaan instellen om ze allemaal te bedienen. Maar misschien moet je dan gewoon zorgen dat je niet zoveel apparaten hebt, want hoeveel heb je er nou echt nodig? Luxeprobleempje zou ik denken.

sdc-1-unboxing

De Spin Remote is een tof cadeau voor jezelf of voor iemand die een stapel afstandsbedieningen heeft liggen waar hij elke keer ruzie mee heeft. Voor 99,99 en een paar vrienden die wat geld inleggen is het een leuk apparaat, waar ze nog lang niet op uitontwikkeld zijn. Middels updates wordt er nog steeds vanalles verbeterd.

Meer lees je op de website van Spin Remote en hier kun je hem ook kopen, zoals gezegd voor 99,99.

Related Posts
Samsung introduceert 2TB-SSD's 7
Lees meer

Samsung introduceert 2TB-SSD’s

Samsung heeft 2TB-varianten van de 850 PRO en 850 EVO SSD's geïntroduceerd. Snellere toegang tot je bestanden met een hoge opslagcapaciteit.