fbpx

Vernieuwing, daar draait het tegenwoordig om. Alles verandert en als producent kun je eigenlijk niet meer achter blijven. Ook bij televisies is dit het geval. Maar goed dat we recent de IFA hebben gehad. Dan weten we tenminste wat we de komende jaren kunnen verwachten en dat zijn nogal wat functies.

En we kunnen de komende jaren ook een heleboel zeer leuke en interessante snufjes en technologieën verwachten. Verschillende producenten hebben ons in Berlijn zeker wel vermaakt. Nu is het echter wachten totdat het op de markt wordt gebracht en we het zelf in huis kunnen halen.

Vooral voor smartphones is er al een hoop voorbij gekomen, maar bij de televisies heeft Samsung iets getoond wat eigenlijk niemand onthouden mag worden. Dit is niet alleen een plat scherm, maar ook gebogen. Met andere woorden: hij is flexibel! Eigenlijk kun je hem ook gewoon buigzaam noemen. Je bepaalt zelf hoe je kijkt. Met een speciale afstandsbediening wordt dit mogelijk gemaakt voor jou.

buigzaam

Source:Mashable

Het beeldscherm dat Samsung op de IFA heeft getoond, heeft een diagonale afmeting van 105 inch. In een paar seconden zie jij hem veranderen van een plat naar een gebogen scherm en andersom. Dat is weer eens wat anders dan Curved LED-tv’s zoals je ze bijvoorbeeld vindt op Plattetvdiscounter.nl

Het prijskaartje

Denk je er al over om eentje aan te schaffen als Samsung deze televisies eindelijk op de markt brengt? Denk dan nog even goed na! Een vertegenwoordiger van Samsung heeft laten weten dat het een prototype is en dat het nog enkele jaren zal duren voordat hij daadwerkelijk op de markt zal worden gebracht. Er zou zelfs een prijskaartje van $ 260.000, oftewel € 200.000 aan kunnen hangen. Een hoop geld voor een televisie, maar dan heb je natuurlijk wel een uniek scherm.

Hieronder kun je de buigzame televisie alvast bewonderen. Zoals je zult zien kun je binnen een paar seconden je platte tv omtoveren tot een gebogen televisie en andersom:

Source: Samantha Murphy @Vine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*