Alcatel ONETOUCH introduceert IDOL 2 (S), IDOL 2 mini (S) en POP FIT

Alcatel ONETOUCH onthult vandaag de IDOL 2 (S) en IDOL 2 MINI (S) met als doel om premium design en strakke styling voor een mooie prijs beschikbaar te maken voor de massamarkt. De IDOL 2 S en IDOL 2 MINI S zijn de 4G-varianten van de IDOL 2 en IDOL 2 MINI. Daarnaast introduceert het merk een smartphone voor sporters, de POP FIT.

IDOL 2

De IDOL 2-smartphones zijn slank, met een geborstelde metalen afwerking en zijn voorzien van quad-core processor en IPS-scherm, en 8-megapixel camera’s. Beide beschikken over de specs van premium smartphones maar zijn stukken goedkoper.

idol-2

De IDOL 2 biedt een groot 5-inch IPS-scherm in een ultraslanke smartphone van slechts 7,3 mm dun. Twee luidsprekers aan de onderkant zorgen voor het geluid. Miracast maakt het delen van content met de TV eenvoudig met behulp van een TV Link. De IDOL 2 S biedt 4G LTE.  De IDOL 2 S komt in de kleuren Slate, White en Chocolate. De IDOL 2 is behalve in die kleuren ook verkrijgbaar in Hot Pink.

IDOL 2 MINI

De IDOL 2 MINI heeft een scherm van 4,5 inch. Dit scherm wordt nog makkelijker te bedienen door een functie als One Finger Zoom. De MINI S heeft de beschikking over 4G LTE.

De IDOL 2 MINI komt in Full White, Hot Pink, Cloudy en Slate, terwijl de IDOL 2 MINI S leverbaar is in Full White, Slate, Cloudy en Chocolate shades.IDOL 2 MINI S_color range

POP FIT

De POP FIT is ontworpen voor personen met een actieve levensstijl die houden van muziek luisteren terwijl ze bezig zijn. Met 32GB aan geheugen is er voldoende ruimte voor veel muziek. De Multitasks Music Player ondersteunt alle belangrijke formaten en zorgt voor eenvoudige synchronisatie. De POP FIT weegt tevens slechts 78 gram, en is daardoor makkelijk mee te nemen.

POP FIT_color range

De POP FIT heeft een vrij specifieke gebruikerservaring. Gebruikers kunnen naar rechts te swipen voor de vooraf geïnstalleerde RunKeeper-app of naar links om de muziek te bedienen. In contact blijven is ook makkelijker, bijvoorbeeld door het 4-key floating keyboard die het delen en updaten van een training snel een eenvoudig maakt, omdat de gebruikers het hele scherm kunnen bekijken tijdens het typen.

De POP FIT is direct gebruiksklaar en verkrijgbaar in Red, Hot Pink, Slate, Fresh Turquoise en Flash Yellow. Er worden oordopjes van JBL bijgeleverd. Andere meegeleverde accessoires zijn een transparante klepje met gevoelige toetsen voor eenvoudige bediening tijdens de workout en een armband zodat POP FIT functies en apps altijd makkelijk bereikbaar zijn.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe toestellen zijn vanaf juni 2014 beschikbaar en hebben de volgende adviesprijzen:

  • IDOL 2: € 219
  • IDOL 2 S:  € 289
  • IDOL MINI 2: € 199
  • IDOL MINI 2 S: € 239
  • POP FIT is leverbaar vanaf de zomer 2014 voor een winkeladviesprijs van € 89,99.
Related Posts