Zeg, loop eens rechtop! 4 innovaties van CES 1

Zeg, loop eens rechtop! 4 innovaties van CES

Rob interviewde op de CES enkele bedrijven met leuke en bijzonder innovatieve producten. Check zijn video’s

CES is een broedplaats voor innovatie en je kunt eigenlijk alles verwachten, van apparaten die je helpen rechtop te lopen (of je vertellen of je goed hardloopt) tot meer intieme devices. In dit artikel vier opvallende innovaties van CES.

Laten we beginnen met Lumo. Zij hebben twee producten die je helpen met je houding en je loop. De CEO en co-founder van Lumo legt het goed uit op deze video.

Hoewel CES gaat over consumentenelektronica in de brede zin, zien we toch relatief weinig spelers op het gebied van intieme elektronica. Nuelle is een bedrijf dat zich richt op een vrij groot probleem volgens haar CEO: het gebrek aan zin in intimiteit met de partner. De redenen, zo vertelt ze, kunnen van alles zijn: overgang enzovoort. Hoe haar product daar een oplossing voor heeft zie je in de video.

Wat je misschien niet weet is dat vrijwel alle auto’s zijn uitgerust met een mogelijkheid om data van de motor uit te lezen. Op de CES zagen we een mooie oplossing die van iedere domme auto een slimme auto maakt. Merkonafhankelijk auto-onderhoudsbedrijf Meineke werkt daarbij samen met T-mobile (voor het overzenden van de data) en heeft een apparaat ontwikkeld dat je eenvoudig onder je dashboard inplugt en die vervolgens informatie verzamelt over het verbruik en andere belangrijke details. Meineke kan je dan ook proactief waarschuwen dat het tijd wordt om weer naar de garage te gaan.

Zet, na een eventuele commerical, het geluid iets harder bij onderstaande video. Helaas is het niet goed gegaan bij de opname.

Related Posts
asus-e402-red-combo
Lees meer

ASUS EeeBook E402 en E502 aangekondigd

ASUS heeft twee nieuwe compacte laptops bekend gemaakt. De E402 en E502 zijn respectievelijk 14-inch en 15.6-inch laptops bedoeld voor stijvol dagelijks gebruik.
Elon Musk en cryptovaluta 9
Lees meer

Elon Musk en cryptovaluta

We kunnen stellen dat zakenman Musk met zijn aparte tweets de markt bespeelt, zichzelf daarmee verrijkt en zich…