Wiko Fever glow

Wiko FEVER: Glow-in-the-dark-smartphone

De Wiko Fever is een smartphone met glow-in-the-dark-effect. Door het toepassen van slimme technologie licht de smartphone op en ben je ‘m nooit meer kwijt.

Een wat? Een smartphone met glow-in-the-dark-effect? Dat was ook het eerste wat ik dacht. Maar het is echt zo, vanaf januari 2016 levert smartphone-leverancier Wiko de FEVER, met glow-in-the-dark-effect.

Eerst maar een filmpje, hoe ziet dat er dan uit?

https://youtu.be/P483HxQeTB8?t=2m38s

Het glow-in-the-dark-effect (wat een heerlijk woord om te typen trouwens) werkt niet met LED’s, maar absorbeert daglicht en weerspiegelt in het donker. De witte versie van de FEVER krijgt een glanzende gloed, de zwarte een soort halo.

Wiko FEVEROverige specs van de FEVER

Naast dit bijzondere effect is het natuurlijk ook ‘gewoon’ een smartphone. Hij is voorzien van een full HD 5,2″-IPS-display. De 5-MP-camera aan de voorzijde is bedoeld voor het maken van de beste selfies en de hoofdcamera heeft 13 MP, snelle autofocus (0,2 seconden) en superpanorama en supernachtmodus.

Dit alles draait op een Octa-core 1.3 GHZ processor, 4G snelheid en een 2900 mAh batterij. De aanbevolen verkoopprijs is met € 199,99 vriendelijk en daar krijg je, vooruit ik type het nog één keer, het glow-in-the-dark-effect bij.

Binnenkort een uitgebreide review van de Wiko FEVER.

Related Posts
Toshiba’s nieuwste Smart TV geknipt voor weergave van films 4
Lees meer

Toshiba’s nieuwste Smart TV geknipt voor weergave van films

Tja, een Smart TV die geknipt is voor de weergave van films. What's new zou je zeggen? De Cinema-modus! "Cinema-modus: verbetert beeldinstellingen en geeft thuisfilms Hollywood-achtige uitstraling." De TV met de mysterieuze naam T54 komt in 2 formaten: 102 cm (40”) en een met een schermdiagonaal van 121 cm (48”).
Sony vernieuwt draadloze multi-room aanbod 6
Lees meer

Sony vernieuwt draadloze multi-room aanbod

Sony heeft het aanbod van multi-room apparaten compleet vernieuwd. Nieuwe draadloze luidsprekers, sound bars, TV base-luidsprekers, AV-receivers en micro hifi-systemen moeten zorgen voor hoge kwaliteit audio altijd en overal.
BRV-PRO-Inside-Out
Lees meer

Braven BRV-PRO: Bluetooth-speaker on steroids

De BRV-PRO is een Bluetooth-speaker van het merk Braven, tot nu toe niets spannends, maar de functionaliteit kan aanzienlijk uitgebereid worden m.b.v. accessoires. Waterdicht en compatible met GoPro.