Ultimate Ears introduceert speaker met krachtig geluid: UE MEGABOOM 1

Ultimate Ears introduceert speaker met krachtig geluid: UE MEGABOOM

Ultimate Ears breidt zijn lijn van mobiele speakers uit met de UE MEGABOOM. Deze nieuwe draagbare en draadloze speaker levert meer power, meer geluid en een nog krachtigere bass dan zijn broertje, de UE BOOM.

De UE MEGABOOM biedt, net zoals de UE BOOM, een 360-graden geluid met krachtige bass. Dankzij de akoestische skin, die zowel waterproof (IPX7 gecertificeerd) als vlekbestendig is, en het duurzame, draagbare ontwerp, zorgt de UE MEGABOOM dat gebruikers altijd en overal een feestje kunnen bouwen. De UE MEGABOOM weegt minder dan 900 gram, beschikt over een oplaadbare accu die 20 uur mee gaat en heeft een Bluetooth-bereik van 30 meter. Daarnaast kan het volume eenvoudig verdubbeld worden met een tweede UE MEGABOOM of UE BOOM via de draadloze Double Up-functie. Leuk voor een feestje!

orig_MegaBoom_Group1

Updates

Zowel de UE MEGABOOM als de UE BOOM worden regelmatig voorzien van updates met nieuwe functies die toegankelijk zijn via de gratis apps voor iOS of Android, zoals in- en uitschakeling op afstand, de alarmfunctionaliteit en volledig aanpasbaar geluid. Vanaf nu is het ook mogelijk draadloos updates uit te voeren.

Prijs en beschikbaarheid

De UE MEGABOOM is naar verwachting in Nederland beschikbaar vanaf januari 2015 voor een adviesprijs van €299,99. Kijk voor meer informatie op www.ultimateears.com.

Related Posts