t3 harde schijft

Samsung presenteert T3 SSD op #CES2016

Samsung speelt op de CES 2016 in op de snel veranderende werkomgeving, mobiel is de nieuwe standaard. Met de T3 SSD met hoge opslagcapaciteit en verbeterde veiligheid kan iedereen die snel data wil overzetten, bewaren of bekijken zijn hart ophalen.

Samsung presenteert tijdens de Consumer Electronics Show 2016 in Las Vegas een nieuwe externe harde schijf. De T3 SSD, opvolger van de T1, is sneller, weegt 51 gram en heeft een maximale opslagcapaciteit van 2 TB.

https://www.youtube.com/watch?v=GsVHSykXB0Y

Wat is er nieuw aan de T3 SSD?

Met name de snelheid van de draagbare harde schijf is opmerkelijk. Door de USB 3.1 aansluiting bereikt de harde schijf maximale snelheden van 450 MB/S. Hierdoor kan je bijvoorbeeld als cameraman snel op locatie back-ups maken van geschoten filmbeelden. Met name voor de snel veranderende, ‘mobiele’ werkomgeving, lijkt deze SSD-schijf dus een oplossing te bieden.

t3 harde schijft

De T3 is ook te gebruiken in combinatie met smartphones, tablets en voor het afspelen van media op Smart TV’s. Data op de T3 kan eveneens beveiligd worden met een wachtwoord. Samsung beweert dat de T3 een val van maximaal twee meter hoogte kan ‘overleven’.

De T3 zal verkrijgbaar worden in uitvoeringen met 250 GB, 500 GB, 1 TB en 2 TB. De prijs wordt in maart bekend gemaakt.

Related Posts