Samsung Level U: stijlvol en draadloos genieten 1

Samsung Level U: stijlvol en draadloos genieten

Level U: stijlvol en draadloos en met een krachtig geluid genieten van je favoriete muziek of podcasts.

Draadloos muziek luisteren is voor mij DE uitvinding op hoofdtelefoongebied. Er zijn mooie en minder mooie, goede en minder goede varianten te verkrijgen. Samsung heeft een nieuwe draadloze hoofdtelefoon gelanceerd, de Level U. Een stijlvol ogend apparaat beschikbaar in verschillende kleuren.

Level U: mooi ontwerp en goede specificaties

level-u-coffeeHet ontwerp oogt niet alleen stijlvol, maar is met 33 gram ook nog behoorlijk licht. Het draagcomfort komt door zachte en flexibele materialen die bijdragen aan de verstelbaarheid van de hoofdtelefoon. Ook bij het langdurig dragen moet de hoofdtelefoon nog comfortabel zitten. Raak je vaak je oordopjes kwijt? De Level U heeft magnetische oordopjes die aan elkaar te klikken zijn om je nek, zo raak je minder snel je hoofdtelefoon kwijt. Ruisonderdrukking zorgt ervoor dat je rustig van je muziek kan genieten. De Level U maakt gebruik van 2 microfoons, een voor het opvangen van omgevingsgeluiden voor de ruisonderdrukking en een die zich focust op je stem. Hierdoor zou de persoon met wie je aan het bellen bent je gemakkelijk moeten verstaan. De hoofdtelefoon beschikt over ondersteuning voor Bluetooth 4.0 en maakt gebruik van Codec (apt-X) om het draadloze geluid superieur te laten klinken.

Multifonctioneel en veelzijdig

level-u-gymDe hoofdtelefoon is door het ontwerp een mooie audio-accessoire en bevat een batterij die 10 uur luisterplezier verzorgt. De Samsung Level app zorgt ervoor dat je een seintje krijgt wanneer je een gesprek gemist hebt, herinnert je aan een afspraak of alarm en weet hoeveel accuduur er nog over is.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Level U is in de loop van juli beschikbaar en krijgt een adviesprijs mee van € 69,99

Related Posts
HEOS 5
Lees meer

Review: HEOS 5 by Denon

De HEOS 5 is onderdeel van een uPnP multi-room audiosysteem uitgebracht door Denon. Via dit systeem zet Denon zichzelf in de markt waar op dit moment Sonos een licht monopolie had. De gelijkenis gaat ver, aangezien de formaten van de boxen en de naamgeving redelijk overeen komt. Maar om nou te zeggen dat we het hier over een exacte kopie hebben gaat dan wel net weer wat ver. Lees de review van Boas over de HEOS 5.