synology-ds216-plus-right-45

Nieuws: Synology introduceert DS216+

Blogger Joost Slager testte DiskStation DS216+. Synology heeft zijn range van NAS (Network Attached Storage) systemen uitgebreid met de DiskStation DS216+. De DS216+ is een krachtige 2-bay NAS bedoeld voor consumenten en kleine kantooromgevingen.

Synology heeft zijn range van NAS (Network Attached Storage) systemen uitgebreid met de DiskStation DS216+. De DS216+ is een krachtige 2-bay NAS, bedoeld voor consumenten en kleine kantooromgevingen.

Synology DiskStation DS216+

synology-ds216-plus-front

Synology staat bekend om het leveren van goede kwaliteit NAS-systemen en heeft het aanbod nu uitgebreid met de DiskStation DS216+. Deze NAS wordt aangedreven met behulp van een Intel Celeron N3050 processor, maakt gebruik van Intel AES-NI encryptie en draait opDiskStation Manager (DSM), het geavanceerde en intuïtieve besturingssysteem voor NAS-apparaten van Synology. Met toepassingen zoals back-up, netwerkbeheer en andere add-ons draagt de NAS bij aan een hogere productiviteit, zowel thuis als op het kantoor.

Synology heeft het Btrfs-bestandssysteem geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat de NAS geavanceerde databeveiliging kan bieden. De schijfladen van de DS216+ zijn hot-swappable. Aan de voorzijde zit – in het herkenbare design – bediening voor de LED zodat de helderheid ervan kan worden aangepast.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Synology DS216+ is per direct leverbaar bij onder andere CoolBlue voor een adviesprijs van €332,75. Geen interesse in de DS216+, maar toch opzoek naar een NAS? Neem dan even een kijkje bij onderstaande selectie.

Related Posts