Sennheiser-HD-800-S-black-Isofront

Nieuws: Sennheiser introduceert high-end HD 800 S hoofdtelefoon

De HD 800 S is de nieuwste vlaggenschip hoofdtelefoon van Sennheiser. Bewezen technologieën maar nog meer geoptimaliseerd.

De HD 800 S is het nieuwe vlaggenschip voor Sennheiser als het aankomt op hoofdtelefoons, gebruikmakend van de bewezen technieken van zijn voorganger – de HD 800 – maar verder geoptimaliseerd en gebruik makend van hoogwaardige materialen.

Sennheiser HD 800 S

Sennheiser-HD-800-S-black-Front De nieuwe HD 800 S maakt gebruik van gepatenteerde absorbtietechnologie die ervoor zorgt dat alle verschillende geluiden in de muziek – zelfs de fijnste elementen in het frequentie spectrum – goed hoorbaar worden. Om zo goed mogelijke eigenschappen te bereiken maakt de HD 800 S alleen maar gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit. Zo is de hoofdband gemaakt van verschillende lagen verzachtend plastic en roestvrijstaal en zijn de schakelstukken verguld voor optimaal contact.

De oorschelpen zijn gemaakt van hoogwaardig – geluidsdempend – plastic dat in de luchtvaart gebruikt wordt als vervanging voor metaal. Gecombineerd met de matzwarte afwerking van al deze componenten, waardoor de hoofdtelefoon overall een zijdeglans uiterlijk heeft.

Sennheiser-HD-800-S-black-SideEen overzicht van de specificaties van de HD 800 S staat hieronder:

  • Kleur: Zwart
  • Kabellengte: 3 meter
  • Contactdruk: ~ 3,4 N
  • Oorkoppeling: Circumaural (het compleet omringen van de oren
  • Frequentierespons: 4 – 51.000 Hz
  • Impendantie: 300 Ω
  • Stekkerbus: 6.3mm / XLR4
  • THD, totale harmonische vervorming: 0.02 % (1 kHz 1 Vrms)
  • Transductorprincipe:
  • Dynamisch Open

Prijs en verkrijgbaarheid

De HD 800 S wordt geleverd met een symetrische XLR4 kabel en wordt handgemaakt in het hoofdkantoor in Wedemark in Duitsland. De nieuwe hoofdtelefoon is binnenkort beschikbaar. De prijs is nog niet bekend.

Related Posts
Lumia 640 en Lumia 640 XL half april beschikbaar 8
Lees meer

Lumia 640 en Lumia 640 XL half april beschikbaar

Microsoft kondigede op het Mobile World Congress de Lumia 640 en Lumia 640 XL al aan. Deze nieuwe, krachtige modellen zorgen ervoor dat je klaar bent voor elke situatie: op het werk of privé.
LG Stylus 2 eerste smartphone met DAB+ 10
Lees meer

LG Stylus 2 eerste smartphone met DAB+

LG Electronics presenteerde onlangs de LG Stylus 2 met DAB+. DAB+ is de standaard voor digitale radio-uitzendingen. LG introduceerde deze feature tijdens de Radiodays Europe 2016 in Parijs, ’s werelds grootste radioconferentie.