alcatel-onetouch-pop-3-phones-2

Nieuws: de Pop 3 van Alcatel, een telefoon met talent

De nieuwe Pop 3 smartphone van Alcatel OneTouch combineert meerdere talenten en een hoogwaardig ontwerp met een redelijke prijs.

De nieuwe Pop 3 smartphone van Alcatel OneTouch combineert meerdere talenten en een hoogwaardig ontwerp met een redelijke prijs. De uitstekende prestaties van de Pop 3 moeten andere smartphones doen verbleken.

Alcatel OneTouch Pop 3

alcatel-onetouch-pop-3-phonesDe POP 3 is beschikbaar in een 5″ en 5,5″-variant en komt met een 1,2GHz Quad-core-processor, 1 GB aan werkgeheugen en ondersteuning voor 4G LTE. Aan de achterzijde is een 8-megapixel-camera aanwezig en aan de voorzijde zit een 5-megapixel-camera. De camera’s beschikken over beeldstabilisatie voor het maken van scherpe selfies, foto’s en video’s. Door gebruik te maken van verschillende filters heb je de mogelijkheid om je foto’s nog wat aan te passen.

alcatel-onetouch-pop-3-phones-2De Pop 3 beschikt over 8 GB opslaggeheugen wat uitgebreid kan worden met een MicroSD-kaart van maximaal 128 GB. De Pop 3 zal beschikbaar zijn met verschillende soorten afwerkingen. Zo is er de keuze uit een metallic, geborstelde of lederlook afwerking. Wat betreft kleur heb je de keuze uit goud, zilver wit en zwart. Als extra accessoire is er de Aero FlipCase die je telefoon beschermt, maar je toch de beschikking geeft over essentiële informatie. Verder beschikt de Pop 3 over Android 5.1 en een batterij met een vermogen van 2500 mAh.

Prijs en beschikbaarheid

De exacte prijs en datum waarop de Pop 3 leverbaar is, zijn nog niet bekend gemaakt door Alcatel.

Related Posts
FREITAG-x-SENNHEISER-Quintett-Photo
Lees meer

Nieuwtje: Sennheiser x Freitag limited editions

Sennheiser en Freitag hebben een nieuwe limited edition serie hoofdtelefoons gepresenteerd. Freitag is bekend geworden met zijn unieke messenger bags gemaakt van gerecyclede vrachtwagenzeilen en heeft nu de Sennheiser URBANITE onder handen genomen. Het resultaat is een gelimiteerde oplage van 1500 'F703 SENNHEISER × FREITAG' modellen met elk een compleet unieke stijl.