activeon-cx0actioncam-feature

Nieuws: Activeon CX – de kleurrijke actioncam

Activeon is een nieuwe speler op de markt voor actioncams en introduceert de Activeon CX actioncam aan het Nederlandse publiek.

Activeon is een nieuwe speler op de markt voor actioncams en introduceert de Activeon CX actioncam aan het Nederlandse publiek. De Activeon CX komt samen met een grote variëteit aan accessoires en mounts.

Activeon CX actioncam

activeon-cx-goldDe Activeon CX neem video’s op in full-hd (1080 pixels, 30 fps) en is uitgerust met een 4-megapixel-CMOS-sensor die door upscaling in praktijk een 5-megapixel-camera is. Er wordt gebruik gemaakt van een lichtsterke F2.4 lens met zes glaselementen en een 170-graden groothoek. Aan de achterzijde is een 2 inch scherm aanwezig. Met de gratis app (voor iOS en Android) kan je via wifi de camera op afstand bedienen. Het is met de actioncam mogelijk gebruik te maken van de timelaps-functie, burstmode en er zijn ook ingebouwde filters. Het is mogelijk de waarden voor ISO, EV, witbalans en AE handmatig in te stellen.
Activeon CX wordt standaard geleverd met de volgende accessoires:

  • Zwarte behuizing;
  • Waterproof behuizing (tot 60 meter diep);
  • Curved Adhesive Mount;
  • Short connector en schroef;
  • Lithium-ion accu;
  • USB-kabel.

Accessoires & Mounts

activeon-cx-actioncam-colorsNiet onbelangrijk bij een actioncam zijn natuurlijk de accessoires en de mounts (= bevestigingssysteem voor de actioncam). De Activeon CX heeft verschillende mounts zoals bijvoorbeeld een hoofdband, borstband een motorhouder en nog meer verschillende mounts.

Onder de accessoires vind je kleurrijke frontjes voor de Activeon CX, een selfie stick, wifi afstandsbediening en een panning head welke geschikt is voor het vastleggen van 360-graden beelden. Voor een compleet overzicht van de accessoires kan je hier terecht.

Prijs en beschikbaarheid

De Activeon CX is onder andere te verkrijgen via de Activeon shop, de Mediamarkt en Coolblue.nl voor een adviesprijs van € 119,99.

[bol_product_links block_id=”bol_5631f63177a27_selected-products” products=”9200000047111451,9200000047111461″ name=”activeon cx” sub_id=”” link_color=”2A2A2A” subtitle_color=”B3B3B3″ pricetype_color=”000000″ price_color=”FFA700″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”9E0B0E” width=”740″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Related Posts
Huawei P8lite nu verkrijgbaar 10
Lees meer

Huawei P8lite nu verkrijgbaar

De Huawei P8lite heeft de zelfde kenmerken als grote broer de P8: stijl, functionaliteit en betaalbaarheid. Vervaardigd uit luxe materialen en uitgerust met een 13-megapixelcamera.