Nest update: Weer animatie en afstandweergave 1

Nest update: Weer animatie en afstandweergave

Nest voegt vandaag nieuwe schermen toe aan de Afstandsweergave functie van de Nest Learning Thermostat. Dankzij de afstandsweergave laat de thermostaat het scherm oplichten, zodat je van veraf de temperatuur kan aflezen. Eerder kon de Afstandsweergave functie alleen de doeltemperatuur en een analoge of digitale klok weergeven. De software update die nu uitgerold wordt zal ook de huidige kamertemperatuur en het weer weergeven. De update zal in de komende weken in heel de wereld beschikbaar zijn.

Nest: De lerende thermostaat

Door de nieuwe functies toe te voegen vervult Nest twee behoeften: het zien van de doel-temperatuur in huis en het bekijken van de werkelijke temperatuur. De Nest licht op wanneer je vanuit de ruimte naar de Nest kijkt. Hierdoor kan je in een grote weergave de huidige temperatuur in huis aflezen of zien hoe laat het is.

Nest Farsight

Naast deze update voegt Nest ook een geanimeerd weerscherm toe. Dit kan via de beeldscherminstellingen geconfigureerd worden op de thermostaat. Ook energie-verbruik wordt nu beter getoond op de Nest Thermostat.

Nest updaten

De Nest updaten met nieuwe software kan draadloos. Op die manier worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de Nest-producten.

Suggesties om Nest beter te maken, kunnen geplaatst worden door bestaande gebruikers in de NestCommunity.

Related Posts
Sony Playstation 5 11
Lees meer

Sony Playstation 5

De geruchtenmolen draait op volle toeren, maar nu is het eindelijk bevestigd door Sony zelf. De Playstation 5…
LG Stylus 2 eerste smartphone met DAB+ 13
Lees meer

LG Stylus 2 eerste smartphone met DAB+

LG Electronics presenteerde onlangs de LG Stylus 2 met DAB+. DAB+ is de standaard voor digitale radio-uitzendingen. LG introduceerde deze feature tijdens de Radiodays Europe 2016 in Parijs, ’s werelds grootste radioconferentie.