#MWC14: Alcatel ONETOUCH kondigt POP S3, POP S7 en POP S9 aan 1

#MWC14: Alcatel ONETOUCH kondigt POP S3, POP S7 en POP S9 aan

Alcatel ONETOUCH kondigt vandaag op MWC de POP S3, POP S7 en de POP S9 aan. Drie kleurrijke LTE-smartphones tegen een aantrekkelijke prijs. Hiermee richt Alcatel ONETOUCH zich op een breed publiek. De smartphones hebben displays van 4-inch (POP S3) tot 6-inch (POP S9) en zijn met verschillende accessoires geheel te personaliseren.

POP S3

De POP S3 is de kleinste smartphone van de serie en kenmerkt zich door zijn compacte formaat met een 4-inch display. De POP S3 is voorzien van een quad-core processor voor soepele streaming en van een full-screen 5 megapixel camera met beeldstabilisatie. Voor de POP S3 zijn vijf (verwisselbare) batterijcovers te verkrijgen, in de kleuren Fresh Turquoise, Hot Pink, Flas Yellow, Red en Slate.

Pop S3

POP S7

De POP S7 beschikt over een 5-inch IPS-display en biedt een 170 graden kijkhoek voor beelden. Daarnaast is de POP S7 uitgerust met een 3000 mAh batterij, waardoor de smartphone geschikt is voor langdurig internetten en LTE streaming.

pop S7

POP S9

De POP S9 is de grootste smartphone uit de serie en biedt een 6-inch IPS-display. De combinatie van de LTE-functionaliteit en de quad-core 1,2-GHZ processor zorgen voor een prima snelheid. Daarnaast is de POP S9 compatible met de Sidekick bluetooth handset en is het mogelijk om te blijven surfen en streamen tijdens het beantwoorden van een telefoongesprek. Zowel de POP S7 als de POP S9 zijn verkrijgbaar in de kleuren Soft Blue, Mellow Yellow, Urban Haze, Cream Pink en Cream Tangerine.

pop S9

Accessoires

Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor de POP S-serie, onder andere de Sight Flip case met geïntegreerde LED-matrix voor alerts en meldingen, een BoomBand voor trillingen en LED-alerts en een Aroflip met een geïntegreerd transparant paneel voor toegang tot enkele belangrijke functies.

pop S accessoires

Specificaties

 POP S3
– 4-inch WVGA-display
– Quad-core 1,2 GHz
– 4G LTE Cat. 4
– 5 Mpxl camera
– 2000 mAh accu
– 9,8 mm dun
 POP S7
– 5-inch qHD IPS-display
– Quad-core 1,3 GHz
– 4G LTE Cat. 4
– 5 Mpxl + VGA + flitser
– 3000 mAh accu
– 9,4mm dun
 POP S9
– 5,9-inch HD IPS-display
– Quad-core 1,2 GHz
– 4G LTE Cat. 4
– 8 Mpxl + 2Mpxl + flitser
– 3400 mAh accu
– 8,5mm dun

Prijzen

De toestellen hebben de volgende adviesprijzen:

  • POP S3: €169
  • POP S7: €239
  • POP S9: €289
Related Posts
Razer Forge TV Bundel nu te pre-orderen 11
Lees meer

Razer Forge TV Bundel nu te pre-orderen

Op de CES werd de Razer Forge TV al aangekondigd. Het is inmiddels mogelijk de "Forge TV Bundel" te preorderen. De bundel bestaat uit de console inclusief een premium controller.