Galaxy Tab A door Samsung aangekondigd 1

Galaxy Tab A door Samsung aangekondigd

De Galaxy Tab A is een nieuwe 9,7″ tablet waarop je gemakkelijk kan browsen, mailen en lezen.

De Galaxy Tab A is een nieuwe 9,7″ tablet waarop je gemakkelijk kan browsen, mailen en lezen.

Galaxy Tab A

Samsung-Galaxy-Tab-A-9_7 2

Het moderne en slanke design moet er voor zorgen dat de Galaxy Tab A geschikt is voor langdurig gebruik en makkelijk mee te nemen. Erg handig als je verzonken bent in je nieuwste e-book. Het heldere scherm is ook goed voor het browsen van websites of het beantwoorden of lezen van e-mails.

De quad-core processor (1.2 GHz) doet ook goed zijn werk als je meer houdt van gamen of het streamen van video’s. De 5 megapixel camera met autofocus heeft een update gehad en zorgt voor scherpe foto´s. Aan de voorzijde zit een 2 megapixel camera. Op de Galaxy Tab A is het mogelijk om je video’s te bewerken met videosoftware van Magisto.

Samsung-Galaxy-Tab-A-9_7De interne opslag van de Galaxy Tab A is 16 GB, dat uit te breiden is met een MicroSD-kaart van maximaal 128 GB.

Prijs en beschikbaarheid

De Galaxy Tab A is vanaf begin mei in Nederland verkrijgbaar in 3 verschillende versies. De 16 GB wifi-versie heeft een adviesprijs van 299 euro en de 16 GB LTE versie een adviesprijs van 369 euro. Ook is er een 16 GB Wi-Fi versie beschikbaar met S-pen, deze krijgt een adviesprijs van 349 euro.

 

Related Posts

Nintendo Switch

Als je het aan ons vraagt (en wat doe je hier anders?) is de Nintendo Switch dé spelcomputer…