Doro komt met nieuwe senioren smartphone #IFA2015 1

Doro komt met nieuwe senioren smartphone #IFA2015

Doro de maker van onder andere de Liberto 820 en de Liberto 820 Mini, waar binnenkort een review van verschijnt, komt met een nieuwe smartphone: de Liberto 825! En Doro does what Doro does best, het creëren van een speciale interface voor senioren.

177955-0Doro_Liberto_825_white_silver_dutch_front-bd9e1b-original-1441351856“De speciale interface die Doro ontwikkelde bovenop Android 5.1 Lollipop, is gebaseerd op interactie met de gebruiker en staat hem of haar toe op eigen tempo de digitale wereld te betreden. Zo kan de gebruiker stap-voor-stap op een eenvoudige manier het toestel ontdekken.”

Nu vind ik het het altijd lastig om op basis van de specificaties een mening te vormen, maar de succesvolle Liberto 820 is opgevolgd door een telefoon met groter scherm (5” IPS HD scherm (720p)) en sneller internet (4G-verbinding). Tevens heeft het toestel naast de interface ook speciaal op senioren gerichte functionaliteiten als: HAC (Hearing Aid Compatibility – Compatibel met hoorapparaten), My Doro Manager, Doro Connect & Care® en natuurlijk de bekende instelbare noodknop.
Al met al een goede kandidaat voor de nieuwe telefoon van mijn oma!

 

Related Posts
SanDisk Clip Sport MP3 perfect voor training of workout 8
Lees meer

SanDisk Clip Sport MP3 perfect voor training of workout

De SanDisk Clip Spot MP3 is een lichtgewicht MP3-speler waarmee sporters tijdens hun training, workout of misschien wel tijdens hun wedstrijd, nog steeds van hun favoriete muziek kunnen genieten. Ik ben super benieuwd! Aan de MP3-speler zit een clip waarmee je hem stevig vast kunt maken aan je kleding.