Ditto trilt als er iets aan de hand is en andere gadgets van CES 1

Ditto trilt als er iets aan de hand is en andere gadgets van CES

Rob loopt rond op CES en vindt het een van de leukste dingen die er is. Zoveel leuke gadgets en bedrijven te zien. Hier weer een selectie van gadgets die hem opvielen.

Rondlopen op CES is een van de leukste dingen die er is. Zoveel leuke gadgets en bedrijven te zien. Hier weer een selectie van gadgets die opvielen.

Biocare helpt je van je pijn af

Het is natuurlijk een kwestie van tijd voordat wearables je van je pijn af gaan helpen. Op CES2016 toont Biocare de Lumiwave die met infrarood de pijn bestrijd.

Sennheiser neemt het op

Als je je iPhone gebruikt om geluids- of video-opnamen te maken (en ik heb journalisten dat hier zien doen) dan heb je een goede microfoon nodig. Sennheiser heeft specifiek voor de iPhone twee nieuwe microfoons ontwikkeld die je op je rever kunt spelden (of op je trui). Het is Sennheiser, dus wel kwaliteit en dat mag een prijs hebben (€ 199) voor de gewone versie en € 499 voor de professionele versie.

https://www.youtube.com/watch?v=sjG4XHsJpr8

Ditto trilt als er iets gebeurt

Een heel leuk, en goedkoop gadget, is de ditto. Dit apparaatje trilt als je een mailtje, Whatsappje of wat dan ook binnen krijgt. Ieder type bericht krijgt zijn eigen ritme, bijvoorbeeld 1 x trillen is e-mail, 4 x trillen is Whatsapp. Ik heb tijdens CES een ditto meegekregen dus binnenkort een test op intogadgets.

Valencell

Valencell maakt de technologie die wordt gebruikt om je hartslag te meten via je headphones. De technologie die zij hebben ontwikkeld wordt onder andere gebruikt in koptelefoons van Jabra. Naast de hartslagband, de meting met het groene lichtje zoals je die op de TomTom sportwatch, ziet is er dus ook de manier om het te meten via je oor. Ach, zoals ze zeggen, er is meer dan een weg die naar Rome leidt.

https://www.youtube.com/watch?v=jtsi1OA8h7Y

Related Posts
Samsung introduceert 2TB-SSD's 9
Lees meer

Samsung introduceert 2TB-SSD’s

Samsung heeft 2TB-varianten van de 850 PRO en 850 EVO SSD's geïntroduceerd. Snellere toegang tot je bestanden met een hoge opslagcapaciteit.