ASUS-ZenPad-S-8.0

ASUS presenteert nieuwe Zen-producten

Naast de aankondiging van de ZenWatch 2 heeft ASUS nog een aantal nieuwe producten gepresenteerd: ZenPad, ZenFone Selfie, Zen AiO en een ProArt monitor.

Naast de aankondiging van de ZenWatch 2 heeft ASUS nog een aantal nieuwe producten gepresenteerd: ZenPad, ZenFone Selfie, Zen AiO en een ProArt-monitor.

ZenFone Selfie

ASUS-ZenFone-SelfieIn de reeks van aangekondigde Zen-producten is de ZenFone Selfie in mijn ogen het opvallendst. Het is namelijk een smartphone die geheel gericht is op het nemen van de best mogelijke selfies. Snel en simpel met behulp van een 13-megapixel PixelMaster camera en LED Real Tone flitser. De ZenFone Selfie beschikt over een 5.5-inch IPS-scherm met een full-hd-resolutie van 1920 x 1080. Het 5.5-inch-scherm zit in een behuizing die gelijk is aan smartphones met een scherm van 5 inch. De ZenFone Selfie wordt aangedreven door een Qualcomm 615 64-bit octa-core-processor.

Wat betreft het uiterlijk lijkt de ZenFone Selfie op de normale ZenFone 2. Als besturing zal Android 5.0 aanwezig zijn met daaroverheen de ZenUI van ASUS zelf.

ZenPad(s)

ASUS-ZenPad-S-8.0In de reeks Zen-producten zijn ook twee tablets – ZenPads – toegevoegd, namelijk de ZenPad 8.0 (Z380C) en de ZenPad S 8.0(Z580CA) met optionele stylus. Beide tablets zijn uitgerust met DTS premium sound voor een geweldige geluidservaring. De ZenPad 8.0 is een 8 inch en heeft een door mode-accessoires beïnvloed design met een leer-reliëfpatroon gecombineerd met een metallic frame voor een premium uiterlijk. De ZenPad 8.0 heeft de mogelijkheid om de achterkant te vervangen, waardoor de tablet gepersonaliseerd kan worden. De achterzijdes zijn verkrijgbaar in vijf mooie en levendige kleuren met een fijn leerpatroon. Het is mogelijk te kiezen tussen een WiFi-only model (Z380C) of een model met LTE/WiFi en telefoonfunctionaliteit (Z380KL).

De ZenPad S 8.0 (Z580CA) brengt een echte premium ervaring met zich mee en combineert een ultiem design met goede performance. Het Zen-geïnspireerd design heeft strakke lijnen, een metallic finish die wordt benadrukt door een haarlijn-patroon. Het scherm van de Z580CA is een 8 inch IPS-display met een 2K QXGA (1536 x 2048) resolutie met een kijkhoek van 178 graden. Hierdoor is het beeld mooi en erg gedetailleerd. Onder de motorkap zit een 64 bit Intel Atom Z3580 processor en er is 4 GB werkgeheugen aanwezig. Door gebruik te maken van de – optionele – Z Stylus kan de ZenPad S 8.0 worden omgetoverd in een apparaat dat perfect is voor creatieve uitingen. Natuurlijke handschriftherkenning en tekenervaring gecombineerd met pinpoint-nauwkeurigheid en gevoelige multi-touch technology.

ASUS-ZenAiO

Zen AiO Series

De Zen AiO-serie is een premiumlijn van all-in-one-computers die kunst combineert met nieuwe technologieën, resulterend in een balans van schoonheid en prestatie. In deze serie heeft ASUS de Zen AiO Z240IC (23.8 inch) en Zen AiO Z220IC (21.5 inch) geintroduceerd. De all-in-one-computers worden gemaakt uit een enkel blok geanodiseerd aluminium met een integrale standaard.

Voor de performance wordt gebruik gemaakt van de laatste generatie quad-core Intel Cores (tot aan de i7-processors), 32 GB DDR4 geheugen en opslag tot aan PCIe 3×4 SSD. Een NVIDIA GeForce GTX 960M (4 GB) game-niveau videokaart.

ProArt PA329Q Monitor

De ProArt PA329Q is een 32 inch 4K-UHD (ultra high definition) monitor bedoeld voor professionals. De monitor levert een grote hoeveelheid detail en heeft een groot 100% Adobe RGB kleurenspectrum. De resolutie van de monitor is 3840 x 2160 met een aspect ratio van 16:9 en een kijkhoek van 178 graden.

De PA329Q is vanuit de fabriek voor gecalibreerd om de beste kleurnauwkeurigheid te geven (Delta </=2). De PA329Q beschikt over de volgende aanluitmogelijkheden:

  • 1 x DisplayPort 1.2 (4K bij 60Hz)
  • 1 x Mini DisplayPort 1.2 (4K bij 60 Hz)
  • 1 x HDMI 2.0 (4K bij 60 Hz)
  • 2 x HDMI 1.4 (4K bij 30 Hz)
  • 4 x USB-3.0-poorten
Related Posts
Phatfour FLX 5
Lees meer

Phatfour FLX

De Nederlandse producent Phatfour heeft de nieuwe FLX gelanceerd. De unieke fatbikes met dikke banden zie je al…