raumfeld-logo

Actie: Raumfeld viert vandaag al Black Friday met je!

De dag na Thanksgiving Day noemt men ook wel de Black Friday en wordt gezien als het begin van de periode voor kerstaankopen. Raumfeld wil deze dag met je vieren en doet dit op 26 november al.

De dag na Thanksgiving Day noemt men ook wel de Black Friday en wordt gezien als het begin van de periode voor kerstaankopen. Raumfeld wil deze dag met je vieren en doet dit op 26 november aanstaande.

Black Friday viering met Raumfeld op 26 november

Raumfeld-Stereo-LAankomende vrijdag (27 november) is het Black Friday en kan iedereen weer los met de aankopen voor kerst. Raumfeld wil dit vieren en biedt zijn klanten op donderdag 26 november verschillende koopjes. Gedurende 48 uur krijgen de klanten kortingen die kunnen oplopen tot wel €300. Een kleine greep uit de koopjes geven we je hieronder.

Stereo L
Met de Stereo L kan de muziekliefhebber in meerdere ruimtes genieten van streaming muziek van hifi-kwaliteit. Voor de viering van Black Friday is er een eenmalige verlaging van de prijs naar €1199,99 (normaal €1499,99)

Soundbar/subwoofer combinatie
raumfeld-soundbar-subwoofer-comboDe Soundbar/subwoofer combinatie bezorgt je een uitmuntend klankbeeld bij zowel films als muziek. Tijdens de viering van Black Friday is de Soundbar verkrijgbaar voor €1111,00 (normaal €1299,00)

Toch op zoek naar een ander mooi apparaat van Raumfeld? Neem dan even een kijkje bij het actuele aanbod en misschien zit er wel een mooi aanbieding voor jou bij!

Related Posts
TP-Link introduceert router met touchscreen #IFA2015 6
Lees meer

TP-Link introduceert router met touchscreen #IFA2015

Met de TP-LINK Touch P5 wordt het mogelijk om je router direct middels een touchscreen te bedienen. Geen laptop of pc meer nodig om hem in te stellen dus! En hij is volgende week beschikbaar in Nederland. Check het uit!
Motorola Moto 360 Smartwatch 8
Lees meer

Motorola Moto 360 Smartwatch

In een eerder blog belichten we de iHealth weegschaal en de Polar M400 stappenteller. Beiden bruikbaar voor een…