1e gamemonitor met een IPS-scherm nu verkrijgbaar 1

1e gamemonitor met een IPS-scherm nu verkrijgbaar

Acer Predator XB270HU gamemonitor – de eerste ter wereld met een IPS-scherm – is vanaf de week verkrijgbaar.

Acer Predator XB270HU gamemonitor – de eerste ter wereld met een IPS-scherm – is vanaf deze week verkrijgbaar.

Acer Predator XB270HU Gamemonitor

De Predator XB270HU is een monitor met een beeldformaat van 27 inch, een WQHD-resolutie (2560 x 1440) en snelle beeldverversing (144 Hz). Deze gamemonitor is de eerste die gebruik maakt van een IPS-scherm. Het IPS-scherm zorgt voor consistente en scherpe beelden met een breedbeeldkijkhoek van maximaal 178 graden. Ook in opstellingen met meerdere monitoren zorgt de Predator voor haarscherpe beelden met breedbeeldkijkhoek.

De ErgoStand maakt het mogelijk de draai-, kantelhoek en hoogte van de monitor aan te passen. Dit zorgt voor een zo comfortabel mogelijke kijkpositie.

NVIDIA G-SYNC

De Predator XB270HU is tevens uitgerust met NVIDIA® G-SYNC™. NVIDIA® G-SYNC™ zorgt ervoor dat de GPU elke frame perfect weergeeft. Om hiervoor te zorgen wordt de beeldverversing van de gamemonitor gesynchroniseerd met die van de GPU in een GeForce GTX-pc. De technologie maakt een einde aan tearing, beperkt de beeldhaperingen en invoervertraging tot een minimum.

Door deze technologie komen scenes direct in beeld, zien objecten er haarcsherp uit en reageren games beter. Een echt voordeel voor de gamer.

Verkrijgbaarheid en prijs

De Acer Predator XB270HU-monitor is nu verkrijgbaar voor € 749,-

Related Posts
Sennheiser HD 630VB Hoofdtelefoon
Lees meer

Sennheiser HD 630VB: high-end sound onderweg

De HD 630VB is de eerste gesloten hoofdtelefoon in het HD-portfolio van Sennheiser. Door de introductie van de HD 630VB is high-end audio nu ook beschikbaar voor mobiele apparaten.
Phatfour FLX 6
Lees meer

Phatfour FLX

De Nederlandse producent Phatfour heeft de nieuwe FLX gelanceerd. De unieke fatbikes met dikke banden zie je al…